КАК НЕ ВИ Е СРАМ! Заради вирус, "дето го няма", отменяте 3 март! Страх ви е да се изправите пред народа!

"Заветът"  от Добри Божилов
КАК НЕ ВИ Е СРАМ!
Управляващите за пореден път се гаврят с националния празник на българите Трети март.
Този път щабът за борба с коронавируса /какъвто още няма тук/, препоръча да се отменят тържествата на Шипка в утрешния празничен ден.
И най-срамното и гнусно нещо в цялата ситуация е, че ръководител на щаба е военен! Един генерал-майор дотолкава се е паникьосал от вируса, че е забравил хилядите българи, руснаци, украинци, финланди и други, дали живота си в снежната зима на 1878 година на връх Шипка.
Те не са се побояли от смъртта, а сегашният генерал-майор се уплаши от грипа! Срам и позор, включително за военните ни!
Паниката около коронавирусът излиза извън рамките на нормалното и се използва от управляващите първо, да засенчат Барселонагейт и второ, да предотвратят появата на Президента на Шипка и подкрепата му от българите. Защото шайката осъзнава, че вече е в агония и Президентът е новият лидер на народа на българите. И с дребни махленски номера се опитват да предотвратят не само появата му сред хората, но и празнуването на този свят ден, в който България получава свободата си.
Знайно е, че психодесните и гербавите, заради сервилността си към американските си господари, отричат Освобождението и хилядите жертви, дадени от Русия за свободата на България. Защото тази война ни освободи. Не вашите американски господари! Русия ни освободи - един братски ПРАВОСЛАВЕН християнски народ. Политическите причини не са толкова важни, важното е, че Руско-Турската война като последица имаше нашето Освобождение.
Сега господарите ви искат да избият Русия от сърцето на българите. Наглостта ви стигна дотам да отричате Трети март като национален празник, да плюете върху кръвта и телата на хилядите жертви за българската свобода.
Не сте достойни дори да споменавате събитията тогава. Защото точно такива като вас предаваха революционерите, предаваха Левски, Ботев, Бенковски. Заради някой грош в повече и гнусната потребност да сте близо до господарите си и да им служите.
Призовавам всички българи - ДА ПОЧЕТЕМ ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ ТУРСКО РОБСТВО УТРЕ, НА ТРЕТИ МАРТ И ДА ПОЧЕТЕМ ПАДНАЛИТЕ ЗА СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ!
И да помним: ПРОШКА ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ НЯМА!

Елена Гунчева