Наплашен от освиркване, Бойко избяга за 3 март в Турция...

"Заветът" от Добри Божилов
Да бъдат отменени тържествените мероприятия на връх Шипка по случай Националния празник на Република България – 3-ти март.
Това препоръчва Националният оперативен щаб, създаден с цел координиране, организиране на действията на компетентните държавни органи във връзка с обявената от СЗО спешност за общественото здраве от международно значение по отношение на заболяването COVID-19.
Решението на Щаба е съобразено със становищата на привлечени към него експерти от областта на епидемиологията, инфекциозните болести, вирусологията и превантивната медицина, съобщиха от ВМА.
Причина за препоръката, адресирана с официално писмо на председателя на оперативния щаб генерал-майор професор д-р Венцислав Мутафчийски до президента на Р България, до председателя на Народното събрание, до министър-председателя, до областния управител на Стара Загора и кмета на община Казанлък, е, че струпването на големи групи хора на едно място е предпоставки за епидемиологични рискове.
Въпреки, че в страната ни няма регистриран случай на новия коронавирус, в последните дни се наблюдава грипна вълна от вирус тип „Б” в областите Варна, Бургас, Пловдив, Разград, Сливен, Ямбол, Стара Загора, София-област и други.
Общопрактикуващите лекари и училищните ръководства съобщават за увеличена заболяемост от респираторни инфекции и грип, във връзка с което на места предстои обявяване на грипна епидемия, а за учениците – и на грипна ваканция.
Справката на епидемичната ситуация показва, че обстановката в страната се усложнява и от активирането на други инфекциозни заболявания.
Реакцията на решението в социалните медии е чудовищна. Народът се заканва да отиде в още по-голямо стълпотворение на Шипка.
Опитат на управниците да предотвратят масово освиркване и викане "Оставка", най-вероятно ще се провали...
Припомняме, преди 2 седмици, на почитането на гибелта на Апостола, Цвета Караянчева и Йорданка Фандъкова бяха мощно освиркани от гневния народ...
А тази година Бойко се скри направо в Турция...

3 коментара:

 1. Daher Lammoth, фейсбук
  Защо никой не задава тези въпроси за “сирийските” бежанци?!
  https://big5.bg/citati/item/16585-zashto-nikoi-ne-zadava-tezi-vaprosi-za-siriiskite-bezhantzi.html

  Когато клетите, боси, гладни "сирийски" бежанци с малки деца се окажат предимно млади мъже, говорещи тюркски, афгански и други азиатски езици и крещящи слогана на Ислямска държава и на Ал-Кайда - "Такбир, Аллаху Акбар", както ще чуете от видеото. Същите думички, които ние чувахме 9 години, докато брадати убийци режеха глави и развяваха черни знамена.
  Когато западни независими журналисти, които са в епицентъра на събитията и директно ви казват, че много голяма част от тези хора са наемници от Африка и Централна Азия, които са се биели и правили джихад срещу сирийците в Сирия (https://oneworld.press/?module=articles&action=view&id=1342).
  Когато дори БТВ и български медии отиват на място и осъзнават, че почти няма сирийци и повечето са от Африка и Ц.Азия: (https://offnews.bg/sviat/povecheto-ot-migrantite-na-granitcata-sa-ot-afrika-pochti-niama-sirij-722895.html)
  Когато Ройтерс (https://youtu.be/sAaxYu2nha0?t=2283) показва директно двучасово видео от бежански поток към Гърция и ти го гледаш и не чуваш арабски със сирийски акценти, а гледаш предимно хора от африкански произход.
  Когато Франс Прес пуска видео (https://www.youtube.com/watch?v=n_Oin50nYoQ) и отново не чуваш друго освен пущу, дари и различни тюркски езици и отново виждаш маси предимно от млади мъже.
  Разбира се, че тук-там има деца, тук-там има и жени, дори и сирийци, но това не променя нещата, абсолютно на всеки клип с масови (а не избирателни) кадри, се вижда общата картина.
  По-умните хора ще се запитат "Какво правят стотици хиляди африканци и централноазиатци, предимно мъже, в Турция?", "Как така Турция ги нарича сирийски бежанци?"; "Какво са правили тези мъже в Сирия и участвали ли са в терористични ислямистки организации?", "Защо Турция е нахлула в Сирия и претендира, че се бие в името на тези бежанци, които всъщност са чужденци и най-вероятно наемници с кръв по ръцете?". "Защо се вкарват в Европа след като например само богатата С.Арабия има построени 3 милиона палатки за поклонници в Мека, но никой не ходи там?", "Защо Източна Европа да приема съмнителни бежанци, най-вероятно много от тях платени бойци, получавали оръжия и трейнинг от страните в Зап. Европа?"... И много други подобни.
  Но никой не задава тези въпроси. Единственото, което крякат интернет-троловете е, че виновници са Сирия и Русия, защото удряли горките джихадисти в Идлеб, официално управляван от Ал-Кайда и ОФИЦИАЛНА сирийска територия, а праведния мюсюлмански брат Ердоган жално защитава бедни брадати същества и вкарва клетите им избягали жени от Сирия в Европа, за да им "помогнел". Просто нямам думи.

  ОтговорИзтриване
 2. Бойко отиде в Турция да си защити. Личните пари които ги прехвърли от Швейцария в Турция да ги пази Ердуган и за това Бойко урежда за европари и му целува гъза дори и на националния празник на държава на която е примиер срам за целия народ който 5 века беше поробен и оцеля а сега само 30 години се погуби от национални предатели......

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...