Българин от Германия: Тук всичко поскъпва 3 пъти, при въвеждането на Еврото! Дори немците 4 години живеят много трудно...

Всъщност влизането в Еврозоната е добра идея и носи ползи.
НО......много е важно да се направи плавен преход.
Щот дори германците навремето са живели трудно около 4 години.
За 100 ДМ са пълнели две колички с ядене така разказват после всичко поскъпва около 3 пъти.
Тъй че умната.

Веселин Попов

1 коментар:

 1. Започна подписката за национален референдум относно еврото (ВИДЕО)
  https://www.facebook.com/referendumi.spravedlivost/videos/2704842802956793/
  Уведомяваме Ви, че съгласно уведомление до Председателя на 44-тото Народното събрание с вх. № ПГ – 0194-З-8/05.02.2020 г. от 06.02.2020 г. започва подписка за иницииране на Национален референдум за еврото и за реално участие на народа в управлението на държавата в съответствие с предвиденото в Конституцията на Република България и демократичните стандарти на Венецианската комисия, със следните предложения:
  1. Желаете ли да бъде запазен българският лев, а България да не влиза във валутния механизъм и да не приема еврото, докато средната работна заплата в страната не достигне средното равнище в Европейския съюз?
  2. Желаете ли българският народ да може да инициира национални референдуми по всички въпроси от компетентността на Народното събрание без ограничение?
  3. Желаете ли задължителен национален референдум да се инициира с минимум 50 000 подписа на граждани с избирателни права, събирани в продължение на не повече от 4 месеца?
  4. Желаете ли предложението за национален референдум да бъде приемано с обикновено мнозинство на гласувалите, независимо от това колко избиратели са участвали в референдума, така както резултатът от политическите избори се приема независимо от броя на гласувалите в тях?
  https://www.facebook.com/referendumi.spravedlivost/videos/2704842802956793/

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...