Алена: Ако Мая беше кмет, вулканът на Витоша щеше да изригне и да има трус от 9 по Рихтер... Добре, че спечели ГЕРБ...

Астроложката Алена избухна предновогодишно с брутален анализ за политиката у нас през 2019-а.
Този път тя обяви в интервю за в. „Марица“, че ако бившият омбудсман Мая Манолова била избрана за кмет на столицата, София щяла да бъде сполетяна от тежки катаклизми – вулканът на Витоша щял да изригне и земетресение с магнитуд 9 щял да удари в близост и да срине града.
„Там, където има демокрация, а не диктатура, политиката винаги ще е изпълнена със сблъсъци, дори война. Нищо по-различно няма да е спрямо предходните години.
Животът в България е подвластен на ежедневни трудности във вътрешен и международен план заради Уран, който ги засилва, и заради рождената дата на България – 27.10.679 година, като вибрация на годината, която ги удвоява“, анализира Алена.
И продължава: „Ако Мая Манолова реши да прави своя политическа формация, това ще е толкова неразумно, колкото и кметската й кандидатура за София. Кандидатура – предварително обречена, независимо кой какво й е внушавал или обещавал. През януари 2019 година казах, че г-жа Йорданка Фандъкова ще спечели четвърти кметски мандат. През януари 2019 година написах, че г-жа Манолова няма подкрепата на звездите, за да спечели кметския стол в София. До изборите още много пъти го повторих. Преди да си хвърли оставката като омбудсман и да изгори всички мостове зад себе си, без да е сигурна, че пред нея има нови, г-жа Манолова беше наясно с астрологичните предупреждения, че тръгва по път, който ще я отведе в нищото, но някой поласка нейното самолюбие и я накара да повярва, че е по-силна от заложеното й“.
Но сочената за топ астроложка си позволява и личностен, освен „звезден“ коментар за фигурата на Манолова. Според Алена бившият омбдусман нямала никакви качества, за да се превърне във фактор в българската политика, а силата й била в рушенето, а не в съзиданието. „София е галеник на съдбата, че не си я избра за кмет, защото разрухата, която щеше да нанесе на столицата ни в годината на Уран щеше да е равна на земетресение от 9 степен или на изригването на угасналия вулкан Витоша, но със силата на Везувий, унищожил Помпей, Херкулан и Стабия“, убедена е Алена.
Подобен е анализът й и за политическото бъдеще на бившия втори в ГЕРБ Цветан Цветанов.

Източник: Lupa.bg