Изявени спортисти и шампиони подкрепиха Йорданка Фандъкова за кмет на София

Сред тях са Петър Стойчев, Мария Гроздева, Йорданка Благоева, Здравка Йорданова, Ваня Гешева, Дойчин Боянов, Владо Николов и десетки други...
„Планираме изграждането на 11 нови спортни зали в кварталите – 6 от тях са в училища, а 5 - в партньорство с изявени спортисти и спортните клубове.
Продължаваме програмите за подкрепа на детско-юношеските школи и възстановяването на спортните площадки в кварталите.“ Това каза Йорданка Фандъкова на среща с десетки успешни български спортисти, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.
На срещата присъстваха Петър Стойчев - световен шампион по плуване, Мария Гроздева - олимпийска шампионка по спортна стрелба, Йорданка Благоева - олимпийската медалистка по скок на височина, Здравка Йорданова - олимпийска шампионка по гребане, Ваня Гешева - олимпийска шампионка по кану-каяк, алпинистът Дойчин Боянов, волейболистът Владо Николов и други български спортисти, които подкрепиха кандидатурата на Фандъкова за кмет на София.
„На мен много ми харесва София, откакто г-жа Фандъкова ръководи града. Тя е доказала колко добре работи, колко борбена е, колко хората я обичат, затова съм сигурна, че тя ще бъде нашият кмет“, каза Мария Гроздева, единствената българска с 5 олимпийски медала.
„Подкрепям г-жа Фандъкова, защото съм видял на какво е способна и какво е направила за спорта в София“, заяви Петър Стойчев, 11-кратен носител на световната купа по плувен маратон.
„Вдъхновяващо е, когато се виждам с вас, защото в живота вие сте тези, които увличате хората да са по-успешни и да вярват, че с труд може да се постига всичко. В това вярвам и аз и така работя през всички тези години“, каза още Фандъкова.

Епицентър