Adsense-top

Писател намери "цаката" на всякакви конвенции и стратегии: Обявете семейството си за едноnолово... После никой не може да ви вземе децата...

https://www.helikon.bg/217729-%D0%97%D0%B0%D0%B4%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%B0%D1%82%D0%B0.html
Писателят Добри Божилов, който стана известен тази година с пазарния хит "Задругата", направи интересно предложение как да се преборим с всички Конвенции, Стратегии и пр., които застрашават децата и личния ни живот.
Публикуваме го без редакции:
"Измислих как да се защитите от всякакви конвенции, стратегии и всяко друго бъдещо посегателство...
Обявете, че сте едноnолово семейство като например мъжът каже, че се чувства жена, или обратното. Това най-логично трябва да стане в Общината, която отговаря за сключването на бракове.
След това получавате имунитет срещу всичко. Нито децата могат да ви вземат, нито да ви се скарат за нещо - каквото и да направят, ще е забранено от законите за закрила на човешките права... Всички репресивни закони са насочени САМО към хетеросексуалните бели християнски семейства. Ако промените някой тези параметри, излизате извън репресията.
Намерих им цаката - ставаме всички едноnолови, и всички конвенции угасват! При това, не е нужно наистина да сте едноnолови. Приема се дори само по "лично убеждение". Дори това да ви отрекат не могат. Всеки има право сам да определи какъв е! Едноnолови сте, ако се обявите сами за такива! А който оспори - попада той самият по ударите на Конвенции и Стратегии!"

Добри Божилов
автор на "Задругата"

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...