Ние ли да се срамуваме, или Англия, чиято кралица като дете е възпитавана на "нацизъм" от баща си - кралят... И то, докато Хитлер шестваше могъщ по света...

Скъпи съотечественици, и най-вече - психо-десни, и всякакви подобни атлантици,
Вчера и днес атлантическата страна Великобритания, брутално ни унижава с обвинения в расизъм и нацизъм, и ни изкарват фашисти. И това, заради поведението на група футболни фенове, които по целия свят правят идиотщини. А английските конкретно - във вчерашния ден дори се сбиха помежду си, и убиха един от тях! УБИХА.
И тези хора ни говорят, че сме нацисти и ни охулват пред цяла Европа!
Англичаните очевидно са силно комплексирани хора, комплексирани до наглост, след като имат нужда да ползват едва малка страна, за подобно охулване.
А Европейците за пореден път показаха отношението си към нас - те не ни считат за хора, ние сме просто боклук, заслужаващ само презрение.
Скъпи съотечественици, докато продължаваме да се кланяме на тези изроди, и на техния ЕС, наистина ще сме просто боклук.
Ние сами се правим това, и надявам се, поредното им унижаващо отношение, да отвори очите ни...
Моите са отворени отдавна, но много народ още бленува за "Запада" и "Европа"...

Добри Божилов, писател
"Задругата"

П.П.:  Това на снимката са английски фенове, на английски стадион...

1 коментар:

  1. Всичко трябва да се прави с ум, интелигентно. Защитаването честта на родината също, дори още повече. Публикациите и коментари срещу България са провокации и част от умела пропаганда на заинтересовани кръгове, използващи и най малкия повод да дискредитират като формират и затвърждават лош имидж за страната ни, просто защото имат полза от това. Подчертаването и повтарянето на негативи за другите, формира мнение у масите за по висока самооценка. Иначе казано, щом другите са лоши, значи ти си по добър от тях. Освен това има огромно значение и разлика коя медия какво публикува, защото всяка такава има своите потребители, и зависи кой я контролира - т.е. на чии интереси служи. Така че и аргументите и изразите трябва да се подбират много внимателно. Нищо не е толкова просто и лесно колкото изглежда. Така наречената хибридна война не е едностранна и еднопосочна. Всяка "демократична" власт е такава само проформа, защото не служи само на избирателите. За да бъде избрана и задържана се прилагат дългосрочни планове и стратегии, пропагандата използва всички възможни начини и средства.

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...