Фейсбук, идиоти сте! Това е линк към забранен от вас сайт! Слава на ГЕРБ, ГДБОП, ДАНС и новите пишман-цензори...

Фейсбук започна здрава цензура срещу всичко, което не изнася на властта. Не се подбира. Напишеш ли нещо срещу Бойко Борисов, и бързо се озоваваш извън "стандартите на общността".
Цензура има и над този сайт. Единственото почтено издание, което публикува и фалшиви новини и измислици, с ясно обозначаване (вижте в главата).
В същото време, откровени анонимни фейкове стоят. Сигурно защото се издават от самия ГЕРБ...
Всъщност, в последно време фалшивите статии са тотално малцинство в "Гъдел Нюз", изместени от съвсем истински статии за малоумията на властта. То в последно време няма нужда от "фейкове", Бойко е най-големият фейк и забавление сам по себе си.
Но смисълът на тази статия е друг - ето "Гъдел Нюз" е забранен. Но линк към него има във Фейсбук.
Глупащина, некадърност и гордост от собствената тъпота.
Някога поетът каза: "Не се гаси туй, що не гасне"...
Днес ще кажем: "Не се блокира, туй що може да мине по хиляда други пътеки"...
Тъп си Бойко, неспасяем си. Ако беше минимално умен, вече да си избягал. А ти ще изпиеш пълната горчива чаша на самозабравили се, но и глупави, диктатори.
А големият срам е за Фейсбук - социалната медия е символ на свободата, а Марк я обърна на символ на слугинажа пред властта...

Добри Божилов, цензуриран

2 коментара:

 1. Елена Гунчева
  Преди малко исках да споделя публикация на вестник „Труд“, че Виктор Орбан е раздал над 23 милиарда форинта на всички унгарски пенсионери, за да си платят сметки за ток и вода, заедно с благодарствено писмо до тях. Това са някъде по 30 евро на пенсионер, без разлика какви са им пенсиите.

  Фейсбук ми отказа споделянето, защото „съдържанието може да се докладва за злоупотреба и нарушава стандартите“. Значи благородната постъпка на Орбан е злоупотреба и им нарушава на майка им стандартите, а Борисов, който смята да въвежда и данък „телевизор“, си е съвсем в реда на нещата. Както и танцът със саби в Саудитска Арабия си е в реда на нещата и стандартите
  Свободата на словото отдавна е мъртва. И е заменена с оковите на СТАНДАРТИТЕ.

  Аз не искам да бъда клише. Не искам новговор. Не искам ключалки на устата и словото. Не искам да ми казват какво да обичам и какво да мразя. Не искам да ми казват как да възпитавам детето си и как да съм толерантна.

  Става страшно! И ако не крещим, ще замълчим завинаги!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. ПАРАДОКС ЛИ Е ?
   Проф. доктор на философските и доктор на политилогичните науки Петко Ганчев.
   1. Парадокс ли е едва да те приемат в Пожарния факултет на ШКОЛАТА на МВР на тази страна , без достъп до класифицирана информация, състудентите ти да трошат керемиди и цигли на главата ти, наричайки те Тиква, след години да те направят Гл. Секретар на МВР и произведат последователно в ген-майор и ген-лейтенант. ??
   2.Парадокс ли е да израстнеш край бунището на едно село/град край Столицата- един от най-древните градове в Европа , да си прочел в живота си само една книга (по собствените си признания), без да си влизал в театър и опера и да те изберат за кмет на столицата, за да ръководиш духовния и стопанския й живот в началото на 21 век ???
   3. Парадокс ли е да не разбираш от нищо, но 10 години да си премиер на страната , да признаваш, че си прост и че се разбираш добре с простите , но да държиш в подчинение всички държавни служби като в абсолютните средновековни монархии???
   4. Парадокс ли е да срамиш по света с простотията си този народ и държава с драматична, велика и трагична хилядолетна история в продължение на 10 години??
   5. Парадокс ли е, че голяма част от топящия се народ върви като стадо след този прос…ак и шайката му?
   6. Парадокс ли е, че т.нар духовен елит на този народ не смее да възроптае високо и силно срещу този режим???
   7. Парадокс ли е, че журналистите от т.нар. публични медии вместо като трибуни на истината са се превърнали в позорен слугинаж, възхваляващ про….щината на този човек и шайката му??
   Не, не е парадокс , а срамна и тъжна реалност!!!

   Изтриване

Кажете си мнението...