Не съм член на БСП, нито фен на Корнелия, но това, което се случва, оставя България без опозиция в ръцете на Бойко...

Не съм член на БСП, не харесвам и Корнелия Нинова, но това, което се случва в момента в тази партия реално оставя България без опозиция в ръцете на Бойко Борисов.
Аз в такава държава не искам да живея в държава в която Станишев и Гергов ще са под шлифера на Бойко, докато поставените от тях лица ще са начело на БСП и това няма да стане, защото Станишев и Бойко са един отбор, а България е на този хал именно заради такива като Станишев първо и Борисов после.
През 2009 година януари пред парламента протестирахме срещу Станишев - помните ли, аз този ден никога няма да го забравя, защото ядохме бой от МВР, защото кмета Бойко Борисов искаше да ни разкара от площада да не притесняваме премиера тогава Станишев.
Кой допусна тогава Бойко Борисов да стане кмет?
Казва се Сергей Станишев!
За какво протестирахме тогава ли, ами няколко месеца преди това Станишев скри една част от нещата, които пишеше в закона за ДАНС, затова ДАНС и до днес не е това, което трябваше да бъде, а малко преди това изгони буквално от България онези, които по - късно отидоха в Румъния инвестираха и днес Румъния е светлинни години преди нас, защото ги изгони ли?
Защото хората не искаха да се корумпират и търсеха друга среда.
За Гергов само факта, че Бойко Борисов му даде 43 милиона лева за дупка в центъра на Варна, която реално струва по пазарни цени не повече от 8 милиона лева мисля, че е достатъчно да знаете всички, но не трябва да се забравя, че същият този Гергов, който днес е в БСП е бил и в СДС и в НДСВ и знаете те къде са днес.
Затова мислете каква му е ролята на този човек и защо така настървено иска да убие буквално БСП.
За разните там Дъревки, Пирински, Буруджиеви, Миковци, Мерджановци, не искам да ги коментирам тези нещастници, защото БСП е загубила два вида избори с Корнелия начело, а с тях начело загуби цели 10 броя подред.
И сега искам да питам същите тези всезнайковци, защо не излезе така наречената периферия да гласува за БСП? Ако не знаят, ще им кажа, заради Станишев - защото го сложиха в листите те същите и въпреки обещанията на Гергов, че Станишев ще има 60 - 70 хиляди преференции видяхме всички, Станишев взе точно 32 000 хиляди така че загубата пак е заради този Гергов на последните избори, защото липсват още 30 000 гласа от неговите с тях резултата с Герб като брой депутати щеше да е равен, но нали Гергов много обича да си трупа актив в момента, бързо забрави какво и как обещаваше на Станишев преди изборите. И за да не ставам отегчителен вече ще ви кажа в деня на конгреса на мястото където ще се проведе всички, които искат в България да има демокрация и реална опозиция трябва да сме отпред пред залата и да прогоним такива като Гергов и Станишев и цялата им плеяда труженици и труженички от БСП!!!
Защото явно вътре в тази партия нямат сили да се справят с тях, а с убиването на БСП буквално едни хора имат за цел да убият и България!

Атанас Калев, Фейсбук