Комсомолците поне малко учеха - Партията ги задължаваше... Атлантиците сега са папагалчета, само повтарят: "Русия е лоша, Русия е лоша"... :)

Неолиберал-атлантиците са по-коне с капаци от комсомолските секретари. 
Сега влязох в една дискусия за филма "Чернобил", срещу който нямам нищо против, просто зададох въпроса, ще направили някой и филм "Фукушима", тъй като там аварията е 4 пъти по-голяма...
И започна едно охулване оплюване, помия. И един "мозък" ми думна "доказателство" - линк към Уикипедия. Добре, приемаме че Уикипедия е достоверна. И вътре какво пише - 210 тона радиоактивно гориво в Чернобил и 854 тона във Фукушима. И като се самоуби с тоя линк и му казах, че сам се е направил смешен, и той обяви: "Ако в Чернобил беше минало цунами, Европа нямаше да я има". Един вид - японците се "осрали" повече, ама заради по-голямо бедствие.
Само че Чернобил не е до море, и братята-руси не са строили АЕЦ, където има цунами. Който е строил, той е бил дебил.
Отделно и цунамите нямат нищо общо. Всичко е човешка глупост и корупция. Като при всяка авария по света е това, никога не е друго.
Ама като глупостта е японска, абе не ми е удобно нещо. Като е руска - слава на Холивуд, разби мръсните комуняги...
Боядисайте един комунистически комсомолски секретар в синьо, и ще получите къпан чистокръвен атлантик-неолиберал...
Даже е по-зле - ония поне бяха учили малко нещо, Партията ги задължаваше. Тия сега са папагалчета, само повтарят: "Русия е лоша, Русия е лоша"... :)

Добри Божилов, писател
Автор на "Задругата"