Първа доказана употреба на "психотронно оръжие" в България...

Налице е първият случай на доказана употреба на "психотронно оръжие" у нас. Жертва е известният столичен адвокат и фейсбук-инфлуенсър Валери Тарандов (на снимката). 
Той е известен с това, че години наред громи фалша и глупостта на управляващите, и го прави с тънък хумор и ирония, които му спечелиха милиони фенове.
Но малко преди изборите, Тарандов изведнъж "смени отбора" и започна да агитира за ГЕРБ. В началото хората мислеха, че се шегува, и така се подиграва на "Диктатора" (това е дума, която самият той е ползвал за Бойко Борисов). Но с времето стана ясно, че "работата е дебела". Тарандов последователно е минал в лагера на ГЕРБ, което е абсолютно нелогично и направо абсурдно.
Имаше подозрения, че той реагира така, огорчен от отношението на БСП към папата, доколкото самият Тарандов е ревностен католик. Но в България никой вярващ не е сериозно вярващ, всички сме атеисти и езичници, вярваме и в Бог, и в Патриарха, и в Папата, само колкото ни е угодно. Т.е. това едва ли е сериозен аргумент.
Всички тези противоречия подтикнаха нашето издание да извърши журналистическо разследване. И то ни доведе до тези изненадващи разкрития.
Върху Тарандов определено е ползвано психотронно оръжие, и то с голяма мощност, а цената за това е около 40 милиона долара месечно.
Може ли един "инфлуенсър" да е толкова опасен за властта, че САЩ да отделят подобна скъпа технология, е въпрос-загадка.
Екипът ни се свърза с известния руски учен проф.Файненчиков. Той има 30 години опит в КГБ и ФСБ, и е в отдела по предпазване на съветските ръководители от чужди влияния.
Той изслуша фактите и изказа експертно мнение, че "вероятно е налице психотронна намеса", но със сигурност може да се провери само чрез измерване.
Тъй като струваше 1 седмица техниката да дойде от Съветския съюз до България, то разследването се забави.
Но измерванията потвърдиха подозренията. В района около офиса на адвокатската кантора на Тарандов, имаше мощно излъчване. Проф.Файненчиков ни показа уреда, който измери 345 хиляди психо-сиверта. Естественият психотронен фон (какъвто съществува) е иколо 300 психо-сиверта. Т.е. имаме над 1000 пъти по-голямо излъчване.
Това се прави, само ако има изкуствен излъчвател.
Измерването не може да установи източника, нито посоката. Психотронните въздействия се разпространяват като радио-вълните - в окръжност. Реално облъчени са и много други хора, но действат само на онзи, спрямо чиито мозъчни честоти са настроени.
Извършихме и допълнително измерване в района, където Тарандов живее. И там резултатът бе сходен.
В други райони - избрани случайно, нямаше никакво излъчване. Т.е. очевидно някой е пуснал устройство само близо до Тарандов.
Професорът обясни, че подобна технология изисква много енергия, защото вълните се подчиняват на физичните закони и губят мощност с разстоянието. За такъв психотронен предавател, трябва специална военна батерия, която най-малката струва 20 милиона долара. С подобни батерии се палят дизеловите двигатели на самолетоносачите, което представете си каква мощност е.
Батерията обаче издържа само 2 седмици, което значи, че облъчването на Тарандов струва на САЩ (или на Бойко) 40 милиона долара месечно.
Проф.Файненчиков каза и как може да бъде спасен Тарандов. Влиянието утихва, когато излезеш за повече от 3-4 дни от въздействие. След това човек връща ума си. Това може да стане например в Съветското посолство, където има специално екраниране срещу психотронни-емитери. 4 дни там, и Тарандов е излекуван.
След това може да носи със себе си индивидуален протектор, който защитава него, и разстояние до 1 метър наоколо. Той струва около 3500 долара, но вероятно притеснените фенове ще могат да ги съберат, за да спасят идола си от попълзновенията на Диктатора...

Г.Н.