Полицията няма никаква власт! Пише "протоколи", дето poмuте имат вече по 100... Уволнение трябва за Бойко и НПО-тата му, разсипали държавата...

По повод уволнението на полицейския началник, да ви река, че от него нищо не зависи.
Проблемът е в Бойко, а не в районните инспектори. Защото Бойко и неолибералните европейски и западни НПО-та, буквално са вързали ръцете на политицията. ТЯ НИЩО НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ.
Няколко пъти лично съм викал полиция срещу ромски безобразия. И Община, кмет, областен управителн... Нищо! Самите полицаи казват, че ръцете им са върцани!
Стори ли циганин някой зулум, полицията просто идва и му съставя "предупредителен протокол". Циганите разбират, че това е безсмислица и продължават по старому. Имат по 50 предупредителни протокола.
И... нищо...
Пълна гавра е да се уволнява полицейският началник. Трябва да се уволни правителството, което налага тези неолиберални правила, търпи европейско-атлантическата тирания, и оставя да съсипят България.
Затова щи ви кажа, както е прието днес да се изразява съпричастие - Аз лично съм уволненият полицейски началник! И казвам - вън НАТО, ЕС, НПО-тата, ГЕРБ, и всички останали терористи над този клет народ!
Да изтръгнем сърцето на ЗЛОТО, а не да уволняваме нещастни хора, които самите те са жертва на ЗЛОТО!
Злото е ГЕРБ, ЕС, НАТО! Това е ЗЛОТО, и няма друго!

Добри Божилов
13.04.2019