Как папата прати 2 свещеници да подкупват и заплашват С.Антонов да признае вина! Папата наруши 9-та Божия заповед: "Не лъжесвидетелствай"!

Знаете ли, че "блаженият" папа Йоан Павел II, когото готвят за "светец", е пратил двама католически свещеници в килията на Сергей Антонов, да го убеждават да признае несъществуваща вина!
Т.е. дори да оставим настрана, че е нарушил светския закон, то папата е нарушил и 9-та Божия заповед. "Не лъжесвидетелствай срещу ближния си".
Папата - първият сред западните християни, нарушава Божиите заповеди.
В опит да "докаже" измислената "българска следа", Рим праща в килията на Антонов 2-ма свещеници, уж арестувани за връзки с мафията. Те окозват над него психически тормоз, като първо му предлагат да го подкупят с милиони долари, за да признае вина. После - заплахи.
Папата превъзходно е знаел, че Антонов е невинен. Но не само е оставил да мъчат невинен човек, вкл. с опиати, но и е съдействал за това.
Ватиканът дължи извинение на България за това престъпление, а за 9-та Божия заповед, папата дължи обяснения на този, който я е издал...

Добри Божилов
4.4.2019