Книга, която Сорос и НАТО искаха да спрат, превзе 1-то място в класациите...

https://www.helikon.bg/217729-%D0%97%D0%B0%D0%B4%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%B0%D1%82%D0%B0.html
Очевидно опитът на Джордж Сорос да спре най-новия български исторически роман "Задругата" е бил напълно логичен и обоснован. Само за 3 седмици след излизането си, книгата оглави класацията на "Хеликон" като най-продавана книга. Зае това място измежду всички книги, а не само в раздел "Художествена литература". Сходна е ситуацията и в другите класации.
"Задругата" е силно патриотичен роман, който разкрива неизвестни страни от нашата история. Той е за светлината в най-голямата тъмнина. Показва как българите са могли да бъдат победители дори в най-тежките си времена и задава въпроса възможно ли е това и сега?
Още преди да излезе, "Задругата" предизвика ропот в неолибералните и атлантическите среди, защото стана ясно, че връща понятието "турско робство", на мястото на официално задължителното "мирно и щастливо съжителство". Също така - ролята на Русия отново е позитивна, в нарушение на закона, тя да се изкарва единствено враг и окупатор.
Връщането на Истината за историята закономерно предизвиква интерес и хората симпатизират на книгата. Успехът и обаче подкопава 30 години усилия на Сорос и неолибералите, да заличат българската история, и да премахнат българската нация. Затова съвсем разбираемо се направи опит за спирането и.
Резултатът обаче беше, че единствено така и направиха повече реклама и стартът стана още по-силен.
"Задругата" я има в основните книжарници, а също и он-лайн -  ТУК...


02.04.2019