Момо: Ако не прочетете тази книга, ще ви накарам да се самоубиете...

https://lexicon.bg/store/book/1100/zadrugata
Добри Божилов - автор на превръщащата се в хит нова книга "Задругата", реши да се пошегува  с поредната Интернет истерия около "Момо". Той публикува следното: "Аз съм Момо и ви казвам, че ако не прочетете "Задругата", ще ви накарам да се самоубиете. Всъщност, ще го направите и без да ви карам, от яд какво сте пропуснали..."
Припомняме, Момо е новата манипулация през социалните мрежи, която оказва психически натиск основно на деца, за да се нараняват, или дори - самоубиват. Това е новата версия на "Синия кит".
Но тъй като хората се понаучиха вече, тя се превърна по-скоро в предмет на подигравки и шеги.
Разбира се, винаги следва да се внимава с Интернет заплахите, не ги подценявайте, допълва Божилов, който е и специалист по крипто-валути и дигитален маркетинг.
"Задругата" се очертава като абсолютния хит на книжния пазар през 2019 г., с рекордни "ранни записвания". Най-краткото и представяне е: "А какво ще правите като я прочетете? Ще я прочетете пак..."
Представянето на книгата е вълнуващо:
Вярвате ли, че е възможно някой да мисли за България повече от за живота си, да и дава всичко за нея? И тя да побеждава, благодарение на това... Е, случвало се е...
Не можем да ви разкажем цялата книга, но се е случвало, и то в много по-труден период от днес. И в този период, приличащ изцяло на "черен", страната ни е постигнала своите победи. И те се дължат само и единствено на това, че някой може да мисли за народа, много повече от за себе си. И да отдава целия си живот на това...
В представянето на книгата от Издателството пише следното: "От Лондон през Истанбул и Виена до Москва, едно тайно семейство от безусловни верни помежду си българи, превежда народа през най-тъмния период от историята. Тайна задруга, съществуваща векове, гради своето дело из всички кътчета на Османската империя. Братство, основано на пълната липса на алчност и себелюбие, и на пълната отдаденост на мечтата за прераждане на България.
Това е книга за победата там, където най-малко бихте я очаквали. Победа сред тъмнината и привидното пропадане...
А като я прочетете...
Ще я прочетете пак... "
А авторът добавя: "Ако тогава е можело, защо да не е възможно и сега? И днес българи да мислят за България, повече от живота си, и да я изведат от Тъмнината..." 
Това е книга за надеждата, която се е случила веднъж... И поражда нова надежда за бъдещето...
За "Задругата" в момента вървят предварителните записвания. Тя ще излезе официално на 11 март. От сайта на Издателството можете да я поръчате с 20% отстъпка като "ранна поръчка"... ТУК...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...