Как старите българи се разправяха с мюфтии, поробители и всякакви изнудващи за пари, срещу "етнически мир" и спокойствие...

https://lexicon.bg/store/book/1100/zadrugata
Днес, когато Главният мюфтия открито заплаши, че станем Косово, ако не му платим 8 милиона, може би трябва да си спомним времената на храбрите българи.
Като че ли Господ е определил, точно сега да излезе нова книга, която напълно съкруши митовете на историята и върна националната гордост. Казва се "Задругата" и е с признаци да стане бестселър, но наглостта с мюфтийството и аргументацията, че така се откупува "етническият мир", е твърде възможно да взривят търсенето и.
Защото тя е точно обратното - тя е за победата на българите и българския дух, дори над много по-силен враг. Тя е за победата в най-голямата тъмнина, точно в каквато сме сега.
И всякакви наглеци се гаврят с българския народ, а българските политици им лакейничат от страх "сакън" султанът да не се разсърди...
Е, прочетете за времето когато българите не се плашеха от султана, а го побеждаваха и унищожаваха империята му!
Непознати истини на историята, които ще ви пробудят в гордост да сте българи! Българи които не си откупуват мира и свободата, а ги притежават, защото са силни!
Книгата е по книжарниците, а може да се поръча и през сайта на Издателството... ТУК...

Г.Н.