Adsense-top

Книгата, която върна турското робство и Русия е добра, оглави класациите по продажби на 2-я си ден от пускането... Властта бясна...

https://lexicon.bg/store/book/1100/zadrugata
"Задругата" - новата българска книга, която върна "турското робство" и Русия е с позитивен образ, отбеляза рекордни продажби буквално 2 дни след пускането си в търговската мрежа. Това се случва, след друг рекорд - няколко стотин книги бяха авансово продадени по Интернет чрез "ранни записвания" - нещо напълно непознато на книжния ни пазар до момента.
Книгата трябваше да излезе в понеделник 11 март, но заради големия напор от читатели и книжарници, излезе 3 дни по-рано - на 8 март. Още на 9-ти се появи по книжарниците.
А след като мина и 10-ти, една от най-големите книжарници - център "Гринуич" обяви, че това е най-продаваната книга за предната седмица. Това е постижение, при положение, че тя е продавана само 2 дни във въпросната седмица - събота и неделя.
Видно от статистиката, обявена в сайта "Площад Славейков", "Задругата" е не само най-продаваната българска книга, но и най-продаваната изобщо, вкл. преди световни бестселъри.
Успехът е феноменален, това е много повече от летящ старт. Най-вероятната причина е тоталната умора на народа от евро-атлантическа пропаганда и от опити да се подменя историята. С еретичното си послание, че турско робство е имало, и че Русия ни е помагала, книгата попада в желана от народа пазарна ниша.
Но тя не е само за робството и за Русия. Тя е за надеждата и за победите на българите в най-тъмните векове на историята им. Период, към който предпочитаме да не гледаме, а да забравим.
Но няма от какво да се срамуваме. Неизвестни до сега исторически факти чертаят съвсем различна картина - българският народ е победител, а не губещ!
И то в най-голямата тъмнина.
А авторът задава въпроса, ако тогава - в онази тъмнина е можело, защо да не може и днес? Възможно ли е и днес да открием светлина и до победим мрака, в който сме потънали?
Книгата се намира в книжарниците, а може да се поръча и през сайта на Издателството... ТУК...
На 19 март от 18:30 в клуб "Книгата" се предвижда официална среща с автора, автографи и пр. 

Г.Н.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...