Боце, викам следващите оставки да са на 160 депутати с фотоволтаици... Крадат има няма 1000 пъти повече...

Трябва да знаете, че абсолютно не съм щастлив от това, че гръмна пореден бушон, който ще спаси големия проблем, дето има държавата ни.
Серията от оставки, всъщност изисква още една оставка. На тоя дето е знаел всичко това, можел е да разчисти много по-рано, но ги е държал. Държал ги е, докато "Биволъ" и "Свободна Европа" извадят смрадта на показ.
И едва тогава Бойко се сети, че "създал ГЕРБ, за да бори корупцията" и тези случки са недопустими?
Абе, Бойко, ти от "Биволъ" ли разбра за новия лукс на Цецо? Ами на Цецка? Ами на Вежди? Ами за парите, с които се купуват тия имоти, сега за пръв път ли чу?
Всички около теб, Боце, са си накупили апартаменти, и ти за пръв път чуваш! Ами схемите в РВД. Пълно с роднини, приятели и гербери?
Ама да оставим апартаментите и РВД? Ало, Боце, поне 160 депутата имат фотоволтаици! И от ГЕРБ, и от БСП, и от ДПС - от всички. Заради тях плащаме безумно скъп ток.
Нали ГЕРБ е за да бори корупцията? И за това ли не си чул още?
Какво сега? Една оставка на Цецо, голяма работа. Милионите си продължават да текат в лошата посока - от джоба на народа, в джоба на "цецовците".
Та, Бойко, нещо оставка? Като си знаел, което едва ли някой се съмнява, ти си им съучастник... Всички съучастници в оставка...
Поне аз така разбирам нещата...

Добри Божилов
27-03-2019