Топ боецът срещу джeндърuтe блокиран и цензуриран тотално, обещава победа над "либералната лудост"...

Скъпи приятели,
Пиша тези редове с ясното съзнание за историческа кауза и за публична отговорност пред вас – приятелите, чиято подкрепа добавя сила, вяра и смисъл на нашите общи усилия.
Много от вас знаят, че след като профилът ми във Фейсбук Alexander Urumov бе блокиран за втори пореден път за 30 дни в понеделник, още същия ден регистрирах втори профил с моето име.
Само за 36 часа приятелите в този профил надхвърлиха 800.
Благодаря Ви за тази подкрепа!
Битката е обща, можем да победим единствено заедно!
За съжаление, снощи към 19.00 часа бях лишен от достъп до този втори работещ профил, а минута по-късно профилът бе изтрит от Фейсбук.
Нямаше предупреждение за нарушаване на правилата на ФБ – предполагам, че става дума за хакерско влизане, след което профилът е бил заличен.
Пиша това, за да знаете – заличаването е резултат от външна намеса.
Това е третият профил с моето име, който „толерантните борци за човешки права и полово равенство“ заличават от Фейсбук само за 6 месеца.
През миналата година – в началото на юни, няколко дни преди международната гей-манифестация – бяха изтрити двата тогава действащи мои профила.
Съмишленици ми казаха, че това е обичайна практика – да бъдат изтривани профили на активни публични личности, защитаващи семейството от мъж и жена и противопоставящи се на джендър-агресията и на неестественото съчетаване на мъж с мъж и с жена с жена, наричано още „еднополови бракове“.
Това изтриване джендърите го правят за назидание – за да покажат кой командва във виртуалното пространство. Това е джендър-фашизъм. Защото те не искат толерантност, те не искат равенство. Те искат доминация. И когато някой им се противопостави - тогава ставаме свидетели на обратна дискриминация.
Достатъчно факти доказват, че ФБ е либерално доминирана корпоративна платформа, изцяло подвластна на глобалната джендър-истерия.
Но ние не се противопоставяме само виртуално.
Напротив.
Решението на Конституционния съд, обявило Истанбулската мерзост за несъвместима с Конституцията на Република България беше достатъчно реална демонстрация за жизнеността и решителността на българския народ.
Битката е на всички нива!
И слава Богу – на всички нива има хора, които обичат България, обичат семействата си, почитат семейството от мъж и жена и са загрижени за бъдещето на страната ни и за бъдещето на децата ни.
И в правителството, и в парламента, и в съдебната система, и в корпоративната сфера, и в медиите, и по улиците, и във всеки дом в България – навсякъде има свестни и решителни хора, осъзнаващи, че това е решаваща битка не само за нашата страна, но и за нашата християнска цивилизация.
Скъпи приятели, продължаваме заедно!
Във Фейсбук, извън Фейсбук, във виртуалното и реалното, навсякъде!
Достатъчно отстъпвахме през годините!
С това отстъпване пред глобалната либерална лудост се докарахме дотук!
Затова оттук нататък можем да отстъпваме само напред!
И с Божия помощ – ще победим!
Обичам ви!
Да живее България!
Бог е с нас!

Александър Урумов,
Председател на БОРД

Моля, споделете този пост!