Adsense-top

Мутро-милиционерщина: Протестиращ срещу Бойко и Цацаров интелектуалец, го очерниха, че пишел "фалшuвu новини"...

Да ви кажа, аз лично не знам трябва ли да се сърдя като ме изкараха най-големия фейк-новинар на България. Дреме ми. То нали сам съм си написал, че "Гъдел Нюз" е за фейкове, сега че ми прилепили и няколко други сайта - какво от това. Пък и писах им "право на отговор", те го публикуваха, да речем, че на всички вече ни е весело :)
Обаче да ви река, доста ми е интересно нещо друго - колко трябва да трепери властта, за да направи мутро-милиционерска постановка на водещ протестиращ, и то протестиращ по интелигентен начин. Може би се страхуват, че интелигентността може и да събори простащината, доминираща във властта.
Статия на про-правителствения "24 часа" изкара мен (Добри Божилов) и политическия PR Арман Бабикян като "бащи" на почти цялата фейк-индустрия. Бяха ни приписани какви ли не сайтове, и ни бяха вменени "новините" от тях.
За себе си вече казах.
Но за Бабикян ми изглежда като "пълно порно".
Да припомним какво прави Бабикян.
Миналата седмица той, заедно още двама интелектуалци (Велислав Минеков и адв.Хаджигенов), организираха "публично четене" пред Министерския съвет. Тази нестандартна форма на протест не бе масова - освен тях се събраха едва няколко човека. Но посланието бе много силно и обиколи социалните мрежи. Протест на разума и грамотността срещу тъпоумието на премиера. Който на лавиците си в кабинета няма НИТО ЕДНА КНИГА. А има само снимки с Меркел, Макрон и други световни величия.
"Да почетем вместо премиера", бе посланието на Бабикян.
Доста интелигентно, нали? Не е като боядисване на паметници и разголване на гръд, за да стане баща ти после държавен чиновник.
А вчера отново същото трио - Минеков, Бабикян и Хаджигенов, организираха протест пред Съдебната палата, за оставката на Цацаров. Т.е. другия ортак от организираната престъпна група, която управлява държавата. Посланието беше "Цацата в морето, или в тигана".
Въпреки че протестите не са многолюдни, с културното си послание, те привличат внимание.
И в един момент какво се получава?
Бабикян е изтипосан като "топ фейк нюз издател", приписани са му разни сайтове, няма значение негови ли са. Да ходи да доказва, че няма сестра. И вместо борец с мутрите и престъпното правителство, той се превръща в "автор на фалшиви новини".
Влезте просто в Гугъл, потърсете информация за Бабикян, вижте го дори на колко години е.
И всичко ще ви стане ясно.
Но кой ли ще се занимава.
Най-лесно се възприема, че е "фейкър", заклеймяваме ги, и понеже е такъв, затова иска да бутне светията Бойко Борисов - най-светлата личност в цялата ни история...
Все ми се иска да се надявам, че накрая доброто ще победи.
Поне така става във филмите.
Уф, забравих, че филмите са фалшива новина, измислица. Реалността е мръсна и гадна, и фекалиите изплуват най-отгоре в обществената йерархия...

Добри Божилов
06.12.2018

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...