Adsense-top

Моника Белучи: Търся нормален мъж!

Легендарната Моника Белучи не иска много, само нормален мъж до себе си.
Това призна в интервю за френското списание „Пари мач“ кинозвездата, по повод развитието на героинята си в сериала "Десет процента", пише "Монитор".
"Аз също търся нормален мъж! Който ще изнесе боклука, ще се грижи за сметките и ще приеме ежедневието...
Струва ми се, че е много забавно да създам персонаж, за който аз съм източник на вдъхновение, но който остава измислен.
Тази жена казва, че се среща само с егоцентрични звезди или заможни бизнесмени, че не може да остане сама повече от три седмици. За щастие, моето съществуване не се ограничава само до това!“, разказа актрисата.
54-годишната красавица обаче е намерила подходящ партньор, на когото все още не бърза да се врече във вечна вярност. „Аз съм с един и същ човек от известно време и всичко е наред. Някой нормален, какво би означавало това? Самата аз, не мога да предложа добре подреден, структуриран ежедневен живот. Това никога не е било така, освен за децата ми. Как да поискате от друг нещо, което не може да бъде дадено?“, допълни тя.
Мъжът до Белучи не е неин колега, но също пътува много и затова „неговият ритъм на живот му позволява да разбере нейния“.
Италианската звезда призна още, че не е много добра в готвенето, но пък никога не е оставала дъщерите си Дева и Леони гладни.

Източник: Новини.бг

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...