Adsense-top

Цветанов: Дадох живота си за борбата с престъпността и корупцията

Оставката на Валери Симеонов е след съгласуване в малкия коалиционен партньор. 
Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов в предаването „Тази събота”.
"Не ме изненада оставката, защото в последните няколко дни, той казваше, че властта не е самоцел и би подал оставка.
Фокусира се едно по-голямо внимание към коалицията и Валери Симеонов, този акт ще успокои обстановката, смята Цветанов.
"Правителството излиза по-работоспособно след оставката. Всяко едно напрежение, което се създава има отражение на управленската мощ. Оттук нататък с Валери Симеонов ще продължим да работим заедно”.
Цветанов поясни, че сега се очаква ново предложение за вицепремиер от НФСБ и добави, че това е записано в коалиционното споразумение. Ще приемем това, което решат Обединени патриоти.
Оттук нататък трябва да сме по-обединени, но и по-обрани в изказванията си. "Някой път от преумора или емоция можеш да изпуснеш една дума, но тя да е фатална, поясни той. Винаги ценя всяко едно мнение, което патриотите дават.
Цветанов коментира критиките на президента по отношение на борбата с корупцията. "Безотговорно поведение на държавен глава, който трябва да е обединител на нацията. Аз дадох живота си за борбата с престъпността и корупцията, докато той още беше в МО.

Източник: Фрог Нюз

3 коментара:

  1. "Правителството излиза по-работоспособно след оставката." .... Смех!! Ми да бе, то най-работоспособно правителство ще можем да имаме, ако цялото сегашно подаде оставка.

    ОтговорИзтриване
  2. Жив е той , жив е /"аз дадох живота си за борбата с престъпността и корупцията" за него песни ще пее народът.. но докога?

    ОтговорИзтриване
  3. Живота са си дали истинските Българи, жени и мъже за свободата на България.

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...