Adsense-top

Възпитаници на руски училища издигнаха лидер да разчисти България...

В неделя се събраха на национален сбор 300 завършили някогашните легендарни "руски училища". Те обявиха "край на глупостите и идиотщините в България" и, че поемат нещата в свои ръце.
За лидер на промяната е издигнат Добри Божилов, завършил 141 ЕСПУ.
Проектът е сериозен, защото в тези училища навремето се учеше твърде сериозно, изпитваха здраво и по много, и като цяло, завършилите ги, получиха доста мощен старт в живота. Почти всички завършиха университети и се реализираха добре.
В момента огромен брой възпитаниците на руски училища работят в администрацията на ЕС в Брюксел. Доста са и в средния ешелон на бизнеса - този дето всички го доят и ограбват с данъци, за да има какво да крадат.
Фактически руските училища имат повече власт от Английската гимназия например, и за пръв път се прави подобно обединение.
Божилов обяви и, че няма да се създава партия:
"Партиите са престъпен елемент от сегашната олигархична система. Ако имаме народна поддръжка, няма нужда от партии, можем да се явим и като независими кандидати" - каза Божилов.
Той добави и да нямаме сериозни очаквания за бъдещето:
"Първият мандат на президента Путин беше много труден. Той наследи разграбена и съсипана държава - точно като България в момента. В тези 4 години не е било "по мед и масло" всичко, не са вдигани заплати и пенсии, не са строени магистрали. В първите 4 години Путин си връщаше държавата - от олигарси, мафиоти, от старата политическа върхушка и всякакви бандити. Не му беше лесно. Едва след това започнаха да се пооправят нещата в Русия. Същото ще стане и тук. Не чакайте чудеса, тия десетки милиарди дългове на ГЕРБ вече висят на шията ни, а няколко пъти по толкова дължим като договори и като споразумения навън. Трябва да се плаща. Това, което ще направим, е да спрем грабежа, а после ще започне оправянето. Като в Русия..." - обясни той.
Очаква се Божилов да поведе съкрушителна листа на Евроизборите...

Г.Н.

П.П. Божилов, според информация от блога му KOMENTARI.com, е писател по призвание, но се изхранва като ИТ специалист. След руското училище е завършил друга "легенда" - Технологично училище "Електронни системи", а после и УНСС. Има и докторат в СУ. От блога могат да се изтеглят безплатно 3 от книгите му, а четвърта се готви за издаване в хартиен вариант. Самият блог в началото ще бъде сайт на новия проект "Руски възпитаници"...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...