Adsense-top

Глупостта на Запада: Руски тролове повлияли на Македония, а македонците са най-известните тролове в света... :) Нали те избраха Тръмп (според CNN) :)

Глупостта на Запада за пореден път изгря в пълния си блясък и само може да ни накара да помислим защо сме в този идиотски съюз.
Не минаха и няколко часа след злополучния референдум за евроинтеграция на Скопие, и естествено - Москва се оказа виновна.
Хиляди руски тролове залели Фейсбук и Туитър с пропаганда срещу НАТО и ЕС.
Щеше да е смешно, то направо си е смешно.
Защото именно "македонските тролове" бяха сред основните обвинени за манипулация на изборите в САЩ в полза на Доналд Тръмп.
Дори CNN направи обширен репортаж за тях...
Оказа се, че стотици АМЕРИКАНСКИ политически сайтове всъщност се списват от македонци и изобилстват от бомбастични заглавия и фалшиви новини. Така "макетата" бяха обвинени, че са навредили на Хилари Клинтън.
Всъщност те го правеха за пари от американските рекламни програми, без да им дреме много нито за Хилари нито за Доналд.
Като център на това "тролско благоденствие" бе посочена Битоля. А македонец се похвали с чек за 10 хиляди долара, изкарани за 1 месец.
И сега, точно при "макетата", руснаците се намесили, те били виновни...
Толкова са глупави, късогледи и жалки западняците. И само заради едни 200 години колониално крадене, което ги направи богати, сега трябва да приемем, че всичко дето говорят, е истина...
Каква глупост, о Господи, спаси народа ни...

Добри Божилов

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...