Adsense-top

Ако вкарате ракети в Прибалтика, излизаме от договора за ядрените оръжия в Космоса... Ще ви висят бомби над главите...

Ако САЩ действително мислят да разположат ракети със среден обсег в Прибалтика, то отговорът на Русия ще бъде съкрушителен.
Това ни съобщи руски офицер, запознат с плановете в Кремъл.
Според него, появят ли се ракети "Круз" или някаква модификация на "Пършинг-2" толкова близо до руските граници, тогава Русия ще премине "червената линия" - ще излезе от Договора, ограничаващ ядреното оръжие в Космоса.
"В рамките на няколко месеца, руските ракети могат да изведат в орбита стотици бойни глави, и те просто "ще висят" над американските градове. При нужда - ударът ще дойде от горе, от където няма никаква защита. И по-важното - говорим за много бързо доставяне", поясни офицерът.
По принцип ракети в Прибалтика са почти смъртоносни за Русия, защото ще могат буквално за минути да стигнат до Москва и Санкт Петербург. Никаква отбрана не може да ги спре.
Това е все едно кораб да застане до Ню Йорк и да започне да го залива с ракети. Единственото спасение е корабът да го няма. Но ракетите в Прибалтика ще са на сушата, на територията на суверенни държави, и тях няма как да ги "потопиш". Те са си там.
"В Кремъл не са идиоти, знаят че ако Москва е на 3 минути от удар, Русия става беззащитна срещу изненадваща атака. Ще бъдат взети мерки американските градове също да са на 3 минути от пълно унищожение. Орбиталните бомби са най-евтиното решение..." - каза специалистът...

Г.Н.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...