Adsense-top

Адвокати се смеят: ДНК доказано, без взета ДНК проба, "боксьор", който не е тренирал бокс, и "дрехи" на жертвата, които "убиецът" не носи докато бяга...

Официозните медии може и да успяха да потулят случая с натопения "убиец" на Виктория Маринова, но из социалните мрежи все още е пълен скандал.
Почти всичко от изявленията на Бойко, Маринов и Цацаров бе разнищено и основните фундаменти на обвинението изглеждат вече идиотски, твърдят професионални адвокати.
На първо място, така нареченото "ДНК" доказателство, реално не може да съществува. Дори по жертвата да е открито чуждо ДНК, то "убиецът" е в чужбина и няма как да е взета насрещната проба. Няма и достатъчно време да се проверят двете. А човек, представил се като "ченге" обяви, че ние изобщо нямаме лаборатория за ДНК и пращаме пробите в чужбина. Т.е. вероятността за 2-3 дни да се намери ДНК-съвпадение е доста ниска.
Теоретично е възможно да е взето ДНК от някаква вещ на обвинения в дома му - например четка за зъби. Но това не е толкова надеждно доказателство, и не може да се говори за 100%, на толкова ранен етап.
Остава и въпросът с времето за обработка на ДНК-то.
Друга абсолютна лъжа на властта е, че обвиненият е тренирал бокс. И трите бокс-клуба в града го отрекоха. Т.е. той не е тренирал бокс. Разбира се, всеки може да се раздуе, че е тренирал сам при домашни условия, но то с подобна логика могат да обявят, че е тренирал и кунг-фу. Очевидно я няма професионалната подготовка, с която се внушава, че той е опитен бияч, който с лекота ще нокаутира видимо по-силна от него жена.
И третата глупост, която издиша, е че са намерени вещи и дрехи на жертвата в дома на убиеца. Като оставим настрана въпроса кой идиот ще направи подобно нещо - да носи улики в дома си, дори като пренебрегнем това, то имаме записа на камерите. Предоставен от МВР. На него се вижда бягащ човек, който не носи нито вещи, нито нечии чужди дрехи! А и ако логично той си е свършил работата и бяга, тогава дори първосигнален примитивен субект, просто ще захвърли всичко друго.
Но "изведнъж" някакви дрехи се появиха в къщата в гетото. Която не се заключва и всеки може да влезе и да подхвърли каквото си иска. Особено като е празна.
След всичко това остава въпросът и с времето. Между 12 ч. когато според приятели, Виктория е видяна съвсем жива от тях, и 12:11 минути, когато убиецът "бяга" пред камерите, това са 11 минути. В тях са влезли съпротивата преди изнасилването, а после и 1 част "изнасилване и гавра", и после и убийството. Е, как в 1 минути влиза 1 час? Да не би да сме сменили времето вече?
И най-сетне - никой не отговаря за пътуването до Германия. Дори с кола става дума за поне 20 часа непрекъснато каране. Без почивка. Дали е възможно? Но по-важното е, че "убиецът" НЯМА кола. Т.е. трябва да спира, да взима автобуси и пр. И на всичкото отгоре, трябва да сменя няколко регистрации, в рамките на 1 ден, при положение, че в Германия смяната на адресна регистрация става минимум за 2-3 дни. И то ако имаш официален договор за наем. Самият Бойко Борисов обяви, че "убиецът" 3 пъти си е сменил адреса за 1 ден...
Но най-интересното е къде е отишъл накрая - при майка си. Е защо ще си сменя адресите, като накрая ще иде при майка си, където е най-лесно да го намерят? Очевидно тези "смени на адреси" са напълно измислени, за да се внуши, че престъпникът се е опитвал да се крие.
Изобщо, цялата работа уникално смърди на постановка.
Нека си спомним предната постановка - публичният арест на кметицата Десислава Иванчева. Сега в съда, дори основният свидетел - Александър Ваклин, заяви че никога не е говорил с нея за подкуп. Т.е. това дело е реално потънало вече. Остава само формално да се завърши. А помните каква бомбастика беше...
Бойко, абсолютно не ти вярваме. Махай се от тази страна, народът те мрази, за твое добро, се махни.
До 7 дни ще има нова супер истерия, дори ще е по нещо далеч по-дребно от убийство. Бойко, ти си прозрачен и ясен, и ти си причината за всички тези истерии. Народът не те иска, и затова непрекъснато изригват скандали. Те са начинът народът да ти каже да се махаш...

Добри Божилов
11.10.2018

9 коментара:

 1. Много правилно.Както винаги,ще се покрият нещата и ще си измият ръцете с някой друг.

  ОтговорИзтриване
 2. пишете само глупости, и то от политическа гледна точка. БОЖИЛОВ ако така е истинското ти име , за мен ти си смешника, скрий се някъде и не създавай раздвоение у хората които не са наясно с нещата , и вярват на всяка измислена или нарочно написана статия от измислените ви сайтове

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Бастун, той поне си пише някакво име,а ти? Анонимен клакьор на герб. Има логика, и като има такова нещо, другото дето е скалъпено, лъсва като тиган на месечина.

   Изтриване
 3. Ти всъщност какво от изнесеното опровергаваш?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Уважаеми, какво от написаното ти опровергаваш?

   Изтриване
 4. В момента в който осъзнаете, че служби, съд, прокуратура, властимеющи и не на последно място медии играят едно и също хоро 'как да опазим кокала'- тяхната инфлация в говоренето им - започва да кънти на посмешище

  ОтговорИзтриване
 5. Истина която боко не може да разбере

  ОтговорИзтриване
 6. "И най-сетне - никой не отговаря за пътуването до Германия. Дори с кола става дума за поне 20 часа непрекъснато каране. Без почивка. Дали е възможно? Но по-важното е, че "убиецът" НЯМА кола. Т.е. трябва да спира, да взима автобуси и пр."

  Защото няма самолети до Германия :D

  Официален договор за наем :D
  Професионален адвокат :D
  Трябва да въведат образователен ценз за журналистите..

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...