Adsense-top

Бойко, откъде накъде това „водно конче“ Северин е убиецът на Виктория? Поне някой по-едричък…

Имам няколко въпроса.
При цялото ми уважение към разследващите органи, за мен остават загадка няколко неща:
1. Как така това водно конче Северин/Селайдим е успял да пребие и изнасили по толкова жесток начин Виктория/ мир на душата й/ ?
Видимо от профила му пикльото на 21 години е 50 килограма.
Виктория, за сметка на това е жена в разцвета на силите си, в отлична физическа форма , както се разбра се е подготвяла да участва в маратон, а за това се изискват много добри физически данни.
2. От кога се взима ДНК профил при регистрация за джебчийство и кражба на цветни метали ?
3. От кога , за да стигнеш от България до Германия са ти достатъчни 4-5 часа ? Защото Селайдим след убийството е избягал веднага в Германия , и дори е успял да смени 3 адреса. От Русе до Щаде са почти 1600 километра . Това са над 20 часа шофиране ….
Селайдим явно е Спиди Гонзалес. Как се кара 20 часа без почивка?
4. Как стана така,че обявените за изчезнали вещи от Виктория се намериха точно у лелята на Селайдим? Значи цяла България говори за този случай, лелята ,както и всички ние знаем какво е липсвало от убитата , и съвсем спокойни си пази тези вещи няколко дена?
В секцията в хола ли си ги беше подредила? Или лелята е с олигофрения , и не е изхвърлила от дома си уличаващите вещи, при условие,че нон стоп се говори точно за тях ?
5. Как се случи така, че екип на БТВ няколко дена след убийството намери разкъсана блуза в близост до местопрестъплението , а разследващите не я бяха видели? Не са ли проверили участъка около мястото на убийството?
6. Как така за 3 дена намериха това водно конче Селайдин, а Арабаджиеви,Стайков младши ,Галеви си остават неоткриваеми толкова дълго време?
7. Премиера днес извикал всички посланици да им дърпа ушите – какво говорели за България. А защо не ги извика,като говореха,че сме на последни места по свобода на словото ?
8. Кога премиера ще признае , че в България имаме огромен проблем с циганската престъпност? Този случай /ако приемем,че Селайдим е извършителя/ не е ли най-фрапиращото доказателство за това? Или убитите и изнасилени възрастни жени нямат значение за премиера , все пак те не са журналисти , и за тях не говори цяла Европа…..
9. Какво прави в България паравоенния Мажди Гандур от Судан и защо е с документ за постоянно пребиваване ? Снимките в профила му са повече от шокиращи, и от тя профила си Гандур заявява, че е на Джихад.
10. Защо се допуска уронване на престижа на разследващи и правораздавателни органи и на брифинга за смъртта на Виктория шефа на криминална полиция Русе да се появи като треторазрядна мутра-манекен на златарски магазин от Капалъ Чарши с ланчета, незнаен брой пръстени по ръцете,тениска….
Това е недопустимо неуважение към паметта на убитата и към целия български народ. Нека не забравяме,че служителите в МВР, Съд, Прокуратура са бюджетни служители и заплатите им идват от нас,простосмъртните. Сиреч,както обича да казва премиера, поне елементарно уважение ни дължат,нали така?
И последно – защо се плащат заплати на пиар-ите на МВР, а и най-вече на премиера ще получават нашите пари, след като не си вършат работата?
Имам още много въпроси . Искам да знам какво стана с лекарите-убийци,заменяли и продавали лекарствата за онкоболните?
И все повече се убеждавам, че ние сме си виновни, и си заслужаваме и управниците и съдбата.Защото след 30 години българите ще сме малцинство в България. А Селяйдим и родата му ще са новите българи.

Дарина Гочева, фейсбук

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...