Adsense-top

Борисов хвърля Патриотите на кучетата, също както постъпи с Реформаторите

ГЕРБ и Бойко Борисов хвърлят на кучетата по-малкия партньор от коалицията, Обединени патриоти, по същия начин, както постъпиха и с Реформаторите, коментира на брифинг Корнелия Нинова по повод скандала с арестите на шефа на агенцията за българите в чужбина Петър Харалампиев, приближен на ВМРО.
„На нас това ни прилича на един предишен период.
Когато ГЕРБ се почувстваха застрашени, и постъпиха така с предишния си партньор.
Хвалеше се колко му е любим Петър Москов, като стана напечено, хвърли Москов и РБ на кучетата. Когато види заплаха срещу правителството, Борисов хвърля отговорността върху малкия си партньор. Ще повярваме, че това е борба с корупцията, когато и големият партньор си понесе отговорността за това“, настоя Нинова.
„ГЕРБ веднага си разчиства образа и партньорите са виновни. Не, не – вие заедно управлявате“, напомни соцлидерката.
И обобщи, че с арестите на олигарси и на чиновници, продавали българско гражданство, управляващите хвърлят прах в очите на хората. „Правят го за пред чужденците, защото идва мониторингов доклад“, заключи Корнелия Нинова.
„ГЕРБ веднага си разчиства образа и партньорите са виновни. Не, не – вие заедно управлявате“, напомни соцлидерката.
Нинова подчерта, че всеки трябва да носи отговорност пред закона, но арестите пораждат въпроси, при положение, че от години се е знаело какво се случва там, а след публикацията във френските медии преди месеци не са последвали никакви мерки от ДАНС и службите.
Лидерът на БСП разкритикува и правосъдната министърка. „Чак днес Цачева се сеща за законови промени. Отново законът е виновен. Не, спазването му!“, изригна Нинова.
Добре, ще го поправим закона. Не е там проблемът, проблемът е в изпълнението му и в модела на Прехода.

Мигнюз

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...