Adsense-top

САЩ спряха заради "авария" всички Ф-35, веднага щом С-300 се появи в Сирия, Израел също, въпреки "заканите" да удари точно с тях...

Веднага щом Русия достави ракетите С-300 на Сирия и започнаха коментари какво ще прави Израел.
Основната закана беше, че евреите разполагат с Ф-35, който е невидим за радарите, и с него ще продължат ударите си.
След което удобно дойде едно произшествие с американски самолет в Южна Каролина, и САЩ обявиха, че "временно приземяват" всички такива машини. 
Но аварии със самолети стават непрекъснато, не е обичайно да се спират всички останали от модела, защото 1 паднал.
Израел незабавно ги последва, въпреки заканите за удари по Сирия. В момента фактически Израел няма с какво да удари Сирия, защото други "стелтове" няма.
В руски сайтове обаче се появиха обяснения на ситуацията. Проектът Ф-35 е супер скъп и САЩ имат нужда от огромни продажби, за да го изплатят дори частично.
Ако обаче, Ф-35 се удари челно с С-300 в Сирия, и загуби, тогава САЩ ще инкасират всички възможни загуби. До момента малък брой самолети са доставени (на Израел например са едва 12), и избиването на парите е доста далеч.
Ако "стелтът" се окаже лесна плячка за старото поколение руски ПВО (вече има С-400 и дори С-500), то никой по света няма да го купува. И 1 трилион долара, вложени в разработката, ще идат на вятъра.
Твърде подозрително най-великият самолет в историята бе приземен, и изваден от реален тест с достоен противник.

Г.Н.

1 коментар:

  1. Руснаците от край време си прецакват поколенията, като преди основаването на Киевска Рус имат огромно черно петно … сега глупаците ще трябва да дават отговор как се охранява такава огромна територия без авиация!!! Фатален автогол беше това! Много е тъп Путин! - Много!

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...