Adsense-top

Спаси София: Ремонтът за 22 млн на емблематичната улица Граф Игнатиев е мърлявщина

Граждани публикуваха снимки във Facebook на готовите части от ремонта на улица ”Граф Игнатиев” в София. Още един случай, в който ремонтът ще трябва да се ремонтира.
С премахването на огражденията по част от ул. Граф Игнатиев, софиянци получиха възможността да се "полюбуват" на резултатите от дългоочаквания ремонт на една от най-емблематичните софийски улици. 
Ремонт, струващ 22 милиона. 
Не сме изненадани, че повечето от коментиращите са потресени от видяното.
Това са посочените от кмета Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova "съчетания" и "красоти", заради които ремонтът се бави с повече от месец: дупки вместо фуги, хлътвания и пропадания въпреки бетонната основа, бетонни буци около трамвайните стълбове. 
Г-жо Фандъкова, след толкова много публични излагации, след толкова знакови ремонти, които завършват като колосален провал, как имате очи да излизате в национален ефир, да се опитвате да ни баламосвате? 
Нека познаем - ремонтът не е приключил и общото усещане за свинщина е илюзия, която магически ще изчезне, след като го приключите?
Кое съчетание виждаме на тези снимки от пл. Гарибалди по-точно? 
Мърлявщината на фирмите-изпълнители, в случая GP Group JSC и безхаберието на строителния надзор? 
Че това Ви "съчетание", г-жо кмет, е емблемата на Вашето управление. 
Усвоили сте го до съвършенство - почнете да упражнявате някое друго. 
Новият Ви зам.-кмет - младият Евгени Крусев (Транспорт за София), дето уж беше "промяната в курса" ще обясни ли, защо един от най-важните обекти в мандата му изглежда по този начин или и за него ще си мълчи?
Няма смисъл да Ви призоваваме да се вземете в ръце - късно е вече да правите каквото и да е. 
До края на мандата Ви остава около година. Дайте си почивка, моля Ви! Нагледахме се на "красотите", които Вие, администрация Ви и любимците Ви зам.-кметове творите за наша сметка. Излиза ни твърде скъпо.

Спаси София, Фейсбук.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...