Adsense-top

Цветанов: Щастлив съм да виждам как българските региони се развиват

Щастлив съм, че спазвайки ангажиментите си за подкрепа на българските региони, имаме възможността да виждаме как те се развиват.
Свищов е прекрасен пример за това, че когато местната власт е достатъчно инициативна, правителството и депутатите са винаги насреща, нещата се случват.
За мен е много радостно да знам, че жителите усещат положителната промяна в Свищов и населените места в общината. 
Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, който разговаря на централния площад в Свищов с множество жители и гости на града, отбелязващи празника „Свищовски лозници“, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.
Свищов е сред отличниците в инвестирането на европейски средства. 
В подобряването на жизнената среда, инфраструктурата, здравеопазването и услугите се изпълняват също и редица проекти с държавно и общинско финансиране. 
Реновирани са много жилищни сгради и прилежащите им пространства, осъвременени са детските градини и парковете, ремонтирани са улици, подобрена е образователната инфраструктура, обновяват се църкви.
„В края на лятото държавата предостави безвъзмездно на Община Свищов 320 декара от бившите казарми. 
Теренът е с излаз на Дунав и ще бъде фактор за привличането на инвестиции“, каза кметът на Свищов Генчо Генчев, който придружаваше Цветанов по време на обиколката му в региона. 
Заедно с тях бяха и великотърновският кмет и областен координатор на ГЕРБ Даниел Панов, депутатът Станислава Стоянова и председателят на Общински съвет д-р Кристиян Кирилов.
Цветан Цветанов и Генчо Генчев имаха възможността да разгледат и нов реаномобил от най-висок клас, специално изложен за жителите на Свищов по повод празника на града.

Епицентър. БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...