Adsense-top

Нито една световна медия не отразява ”историческите” срещи на Борисов в САЩ

След като премиерът Бойко Борисов не получи вниманието на световните медии, сам започна да отразява ”историческите” си срещи в Ню Йорк.
Той се снима с държавни лидери като с холивудски звезди, не се разделя с баджа си и говори пред празна зала.
От провежданата в Ню Йорк 73- сесия на общото събрание на ООН българският министър председател, който предвожда делегацията от страната ни, публикува в профилите си в социалните мрежи множество снимки с най-различни държавни ръководители.
Към всяка от тях изрично отбелязва, че е имал „среща“.
Иначе според Бойко Борисов той е имал „среща“ освен с президента на САЩ Доналд Тръмп, също така с Гръцкия си колега Алексис Ципрас, с канадския премиер Джъстин Трюдо, с министъра на външните работи на Саудитска Арабия Адел Бин Ахмед Ал-Джубейр, турския външен министър Мевлют Чавушоглу…
Забележително е, че Борисов навсякъде е с баджа си, на който е изписано името му, за разлика от хората, с които се снима в случайни кадри на улицата или сред седалките в залите.
Направихме обстоен преглед на световните медии и никъде не открихме информация за „срещите му“. 
Единствено египетските медии отбелязват поведена среща с президента на тяхната страна Абдел Фатах Ас Сиси. 
За срещата с грузинският премиер, на която се вижда, че наистина се водят разговори, научаваме също от профила на Борисов във Фейсбук.
От публикуваното видео с изказването му вчера се вижда, освен че козирува, и че залата пред която говори, е почти празна. 
Внимателно го слуша само Румяна Бъчварова.

Източник: Фрог нюз

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...