Adsense-top

Борисов нямал 100 млн. за майките, а даде 1 млрд. на чиновниците. Кога лъже?

Въпросът е ”Кога и защо лъже Борисов?” ПРЕДИ два месеца за майките на деца с увреждания, Борисов заяви:
”Това, което искат всичкото струва сто милиона, няма такива пари в държавата, ако искат, да кажат от кой да ги взема и да им дам, от образование ли, от пенсионерите ли…” И пожела да му се махат от главата.
СЕГА разбираме, че в държавата има цял един милиард лева (одрани от нашият гръб) за раздаване, но Той решил да ги даде на държавните служители – 440 000, или по над ДВЕ ХИЛЯДИ лева на калпак, грубо по 200 лева на месец, като увеличение на заплатите.
В тази ситуация БОЕЦ питаме, ЗАЩО БОРИСОВ ИЗЛЪГА майките, че пари за тях няма? 
И защо сега изведнъж реши да „дава“ на държавните служители един милиард? 
Дали защото идват избори? 
Само че, едно време купуваха гласовете за по 50 лева, а сега за глас, ПОНЕЖЕ СЕ ПЛАЩА С НАШИТЕ ПАРИ, Борисов дига „цената“ на две хиляди!
И още един въпрос – И тези от АПИ , транспортното министерство и МРРБ, и те ли ще получат награда и увеличение на заплатите? 
За добре свършената работа? ЗА 17 ТРУПА , милиарди откраднати и хиляди килиметра некачествени и опасни пътища? 
И за онези, които избиха без причина козите и овцете на хората, и за тях ли увеличение? Или за тях повече?
Случващото е цинизъм, който показва страха и паниката, които тресат управляващите, в стремежа им да запазят своята власт са готови на всичко. 
Това показва и че Борисов и компания усещат края си и единственото , което могат да направят е да си купят още малко време за да покрият следите на кражбите и схемите си, да си изберат следващият главен прокурор, да попълнят Конституционният съд и да подготвят следващият си проект за продължаване на грабежа.
Това е, отговорите са ясни, гответе се за съпротива, дойде време всеки да направи своят избор от коя страна на барикадата е , от страната на мафията и слугите и, или от страната на борещите за свобода, справедливост и възмездие. Битката ще е жестока.

Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев, Фейсбук

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...