Adsense-top

Заговорът срещу Радев: Как Бойко нареди на МВР да скрие дребен инцидент, за да го раздуят след 8 дни медиите на КОЙ като "злоупотреба с власт"... Но чия е властта в МВР?

Лекият удар на кръгово кръстовище в Хасково, при който няма пострадали, но е замесен бащата на президента, е жалък опит на разпадащата се шайка ГЕРБ да отклони вниманието от постоянните скандали, които бълва.
Най-абсурдното от всичко е, че цялата власт е тяхна, и ако полицията е "покрила" случая, то това е станало по изрично нареждане на Бойко Борисов. Как си представяте полицията да знае, че бащата на президента е замесен, и този въпрос да не се докладва до най-високо място.
Не министърът, направо Бойко е разпоредил да се направи този комплот. Скрива се случаят, а след 8 дни удобно се пуска на медиите на Пеевски.
И излиза едва ли не, че президентът е покрил баща си! Как президентът ще нарежда на МВР! Нали сме парламентарна република. МВР е собственост на Бойко, при това е едно от най-свидните му министерства, знаем много добре.
Много плосък комплот. ГЕРБ се разпадат от всякъде, заедно с държавата. Избиват здрави животни, търговският регистър не работи, а Бойко се самообяви за водолаз. Толкова жалка картинка никога в историята не сме имали.
И с това ли ще потулим работата? С едно леко ПТП, само защото е замесен бащата на президента...
Ако като народ позволим това, то си заслужаваме и Бойко, и Цецо, и краденето, и цялата гавра, която ни се стоварва...

Добри Божилов
25.08.2018

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...