Adsense-top

Бойко твърди, няма да приема мuгрaнтu, но немските медии вече гърмят, че Германия е сключила споразумение с България...

Бойко твърди, че не му трябвали мигранти, но немските медии вече гърмят, че Германия е сключила споразумения с 14 държави за разселване на мигрантите и една от тях е България...
Бойко Борисов от Австрия се опита да убеди българите ( не че някой му повярва), че на него мигранти не му трябвали в България и докато не се разберат всички и един мигрант няма да бъде върнат в България.
Подчерта за милиардите, които са готови да платят от Европа, на тези държави, които се решат да си приемат обратно регистрираните мигранти и в типичният си Бай Ганьовски стил за малко дори не ревна, че най - свидни му били българите и че той мислел за бъдещето им.
Само да припомним на драгият ни читател, че за девет години управление на Герб и Бойко Борисов от държавата се изнесоха над един милион българи най - вече по икономически причини, а от вчера вече сме под 7 милиона население и продължаваме да се топим с невероятни темпове, но както знаем, той бащицата, слънцето от гръцкият остров мислел за нас и днес не забрави да ни го напомни от Австрия.
И докато Бойко Борисов успиваше българските медии, които и без да ги успива не смеят да пишат и говорят истината, защото след това или ще ги закрият или ще им спрат всички постъпления и сами ще изчезнат от медийното пространство, в немските медии, започнаха да се появяват информации, а самата Меркел изпраща писма до коалиционните си партньори, че Германия трябва да изпрати както полиция на външните граници в това число и България, така също, че се е разбрала с 14 държави да вземат част от бежанците от Германия като не пропускат, че тези споразумения включват и България.
По думите на Бойко Борисов над 60 000 са регистрираните в България мигранти, докато по същото време Гърция е регистрирала едва един човек, но както знаем гърците от самото начало знаеха, че един ден тези, които до преди една година вървяха към Германия след това ще им бъдат върнати и не искаха да ги регистрират, докато калинките на Бойко Борисов даваха хвърчащите листи на всеки един заловен мигрант, няма значение, че нямаха в тях паспорти и много от тях твърдяха че са сирийци, докато всъщност си бяха чисти афганистанци и говореха афганистански език. Затова и днес Бойко Борисов не пропусна да припомни на Гърция, че и те трябва да си поемат отговорността, но не уточни за какво точно.
След като ни увери премиерът на България, че се е договорил и с Ердоган да си пазим границите, той се обърна и към европейските лидери, да им обясни, че е много европеец, това са точните му думи - много европеец?! но бил и българин.
В случая това много европеец предизвика много шеги и закачки сред хората, които слушаха изказването на Бойко Борисов пред българските медии, защото както знаем, за Бойко Борисов не е проблем да се излага постоянно докато говори.
И така скъпи сънародници, днес стана ясно, че България си има за премиер един много европеец, който само след няколко дена ще се разбере, че е и много лъжец.
Другото трябва да решат хората, колкото до мигрантите сме склонни да вярваме на немските медии и да припомним на Бойко Борисов, че това все пак са хора и когато започнат да прииждат и стават хиляди, няма къде да ги скрие.

Източник: Хак Нюз

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...