Adsense-top

Народът изтрещя: Колоездач спука гумите на линейка, спряла на велоалея за болен младеж...

Гневен велосипедист наряза гумите на линейка от Бърза помощ, защото е паркирала на велоалея в центъра на София, става ясно от клип във фейсбук, сниман от случайно преминаващ гражданин.
Колата с лекарите пристигнала на бул. “Дондуков” по сигнал за 19-годишно момче, болно от диабет, което изпаднало в криза.
Шофьорът спрял на велоалеята, където по закон имат право да паркират както линейки, така и полицейски и пожарни автомобили.
Лекарите се качили при пациента. В този момент колоездач минал по велоалеята и спрял до линейката, разказаха от Бърза помощ пред “24 часа”.
“Разкарай колата оттук или пукам гумите”, крещял младежът с колелото на шофьора. Човекът го попитал къде да я премести и отказал, защото на булеварда минават коли. Тогава велосипедистът извадил нож и спукал гумите на линейката пред възмутените погледи на 15-ина души. После бързо се качил на колелото и потеглил. Завил по бул. “Васил Левски”.
“Добре, че колегите са успели да овладеят състоянието на момчето и не се е наложило да се вика втора линейка”, казаха от Бърза помощ пред “24 часа”.
Шофьорът на линейката се обадил в полицията, но никой не дошъл. Медиците тръгнали към районното, за да дадат показания. Хулиганът не бе задържан до редакционното приключване на броя. В района обаче има много магазини, кафенета и банки с охранителни камери.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...