Adsense-top

Предателството на Дачков: Не е виновна норвежката система, а изродщината на българите, които не знаят да възпитават децата си!

Българското възмущение от норвежката социална система щеше да е много добро, ако българите не бяха доста по-големи изроди от норвежците.
Мисля, че България е на едно от първите места по зарязани деца в така наречените “домове” в Европа. 
При живи родители.
И не, по-голямата част не са зарязани от цигани. 
Фифти-фифти сме с тях в това безобразие. 
В тези домове децата са изнасилвани, научават се на дрога и проституция и т.н., но на почти никой от другите българи не му пука. 
Пука им, когато покажат как свръх развитата европейска Норвегия е отишла в другата крайност и се специализира по селектирането на деца и отнемането им от родители от свръх грижа. 
Две крайности на една и съща патология – забравата да си човек (казвам го патетично и банално, като български писател, защото не се сещам за по-добро, но е така). 
Има перверзия в Норвегия и Европа, но има перверзия и в България, която нито е в Европа, нито в Азия.
Сигурно затова се отнася към децата си толкова отвратително безсърдечно, сантиментално, малоумно и патологично в един и същи момент. 
Надявам се БТВ да направи разследване за това как в България живи родители изоставят децата си в домове, какво се случва с тези деца и как българите успяват хем да не се грижат за тях, хем да се възмущават от Норвегия, която проявява свръх, даже патологична свръх грижа. 
А иначе, либералният фашистки модел трябва да бъде разрушен, но това е друг въпрос.

Явор Дачков, Фейсбук, заглавие - ГН

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...