Adsense-top

Вижте кои части на София остават без вода

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 15 юни. 
Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Мара Бунева“ кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Мара Бунева“ от ул. „ Гъдуларче“ до ул. „Одеса“. 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Мара Бунева“ ъгъла с ул. „Овчарска“.
Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Димитър Страгачев“ кв. „Хаджи Димитър“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Резбарска“ от ул. „ Васил Кънчев“ до края на улицата в североизточна и източна посока. 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Резбарска“ №9.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

Източник: новини.бг

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...