Adsense-top

Ако Ангелкова брани кръчмите на Маджо и Таки, значи правителството е на Маджо и Таки...

"Няколко заведения на Южния плаж в "Слънчев бряг" са незаконни, никой не им е проверявал конструкцията.
За да бъдат издигнати тези заведения, са нарушени куп закони. Очаквам Министерството на регионалното развитие да си влезе във функциите и да приложи закона“, каза вицепремиерът Валери Симеонов на брифинг в областната администрация на Бургас.
"Само в едно от тях влизат по четири хиляди души. Те трябва да бъдат съборени", продължи вицепремиерът Симеонов.
Валери Симеонов посочи нарочените за събаряне - "Какао бийч", "Ла кубанита", "Бедрум", "Дъ уан".
Вицепремиерът не каза нищо за сроковете и насочи репортерите към министъра на регионалното развитие Николай Нанков.
Публична тайна е, че най-оборотните заведения в Слънчев бряг са под контрола на босове като Таки, Маджо и Маргина. Радо Слънцето е оперативен шеф.
Валери Симеонов на практика обявява война на бигбосовете в началото на сезона - кой иска да изпусне бизнес за десетки милиони. На вечер се продава толкова алкохол и дрога, колкото за цяла година в София.
Кой е зад Симеонов, той едва ли би тръгнал на война като самостоятелна бойна единица. Няма как да е Борисов, Маджо ще му загрее мобито. Няма как да е Пеевски - ДПС не понася Валери Симеонов. Кой тогава?
Има кой - който уреди срещата на Бойко Борисов с Владимир Путин. Само дето войната срещу Маджо, Таки и Маргина е предварително загубена. Нито едно заведение няма да събори Николай Нанков.
Министерката на туризЪма вече ги защити. Това поставя въпроса, ако Симеонов громи Маджо и Таки, кого брани Бойко чрез министърката си... Излиза, че правителството е на Маджо и Таки :)
Междувременно чиновници от министерството ще се облажат. И толкова. Ще има откриване на сезона с проверки и закриване на сезона с проверки. Нищо повече.

Източник: hotpoint-news.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...