Adsense-top

Бойко, ние с новината за острова ти те призоваваме да подадеш оставка, дали пък следващата новина няма да е с документи...

От четири дни държавата се тресе, от новината за Острова на Бойко Борисов в Гърция, премиерът избухна заради този факт, че някакъв гръцки вестник в Атина писал за това. 
Подчертаваме гръцки вестник в Атина, защото за няколко дена се нагледахме на експерти, които ни обясняват, че новината не е качена в нито един гръцки сайт, пропускайки ясно написаното, къде е публикувана новината за острова на Борисов - "Фидониси".
Но както знаем в България няма независими журналисти ( с едно две изключения) и поданиците на властелина Бойко Борисов, побързаха да ни обясняват в телевизиите, че новината е фалшива и че няма никъде в Гръцките сайтове, забележете сайтове, не вестници в Атина, че такава новина няма. 
Сега искаме да призовем Бойко Борисов, да си подаде оставката незабавно, защото следващата новина ще е с документи и тя няма да излезе в никому неизвестен атински вестник, а директно в телевизия ARD в Германия.
Знаем, че новината за исканата му оставка, ще стигне до него, знаем и че и той знае, защо избухна в неделя вечер заради Острова в Гърция, засега няма да казваме къде и как му задодоха въпроса, кога си е купил острова и защо не е почерпил за придобивката - това в рамките на шегата естествено, но пък за сметка на това, знаем че на Борисов му е ясно, че или си подава Оставката и си взема завинаги довиждане с всички или нещата ще започнат да се случват всеки ден с нови разкрития за управлението на Бойко Борисов но в телевизия в Германия.
Спряното предаване на Милен Цветков, е само част от управлението му, но преди Милен, бяха Анна, Васко и още много други не много известни журналисти, но естествено Бойко Борисов няма вина за тези неща, той не цензурира, той не участва в автоцензурите в медиите, не той е човека, който направи министри и зам. министри не един и двама собственици на електронни медии през годините. 
Не той е човека, който крие, че телевизия 'Европа" е закупена от Герб и е тяхна собственост, за да могат да правят пропаганда на крадливите си политики.
Вчера чухме, как Бойко Борисов, ни обяснява, че и той имал семейство и те четяли и гледали медии, хайде сега Бойко Борисов прочетете това и си подайте Оставката до няколко дена, защото вашето семейство наистина ще прочете неща на немски в които сте толкова забъркан, че свят ще ви се завие. 
Вие знаете, че и те знаят и от няколко дена ви съветват да си отидете както всеки друг път с Оставка, но също така знаете, че ви казват, че и повече няма да управлявате България, защото никой вече не вярва на лъжите ви.
Знаем, че и Русия и Израел вече ви казаха довиждане, знаем че Тръмп отдавна ви каза, че тъмни субекти от балкански страни няма как да приеме в кабинета си, остана ви само един Ердоган, но в последната си реч, за "Южен Поток", който ти Бойко направи така че да не се случи и той се отрече от тебе, така че шанса ти е само един да си подадеш Оставката и да забравиш вече за политиката, все пак тя в България не започва и не свършва с тебе и твоите тъмни субекти в министерски съвет и покрай тебе в партията ти.

Източник: Хак нюз

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...