Adsense-top

Антон Тодоров започва работа в Президентството, ще съветва по "агентите на Кремъл"...

Бившият депутат от ГЕРБ Антон Тодоров ще стане съветник на президента Румен Радев по въпросите на хибридната война и противодействието на "руската заплаха".
Тодоров напусна парламента, след скандал с журналист, и от тогава е експерт на ГЕРБ по борбата с държавна сигурност, комунистите и срещу Путин.
Сега за пръв път ще заеме отново държавен пост.
Назначението привидно е изненадващо, но след като наскоро Радев подписа декларация за повече натовско присъствие у нас, и приравни Русия с тероризма, очевидно завоят на Дондуков-2 е недвусмислен.
"Радвам се, че президентът прогледна. Русия е най-голямото зло в българската история. Заедно ще подгоним и Путин и "путинечтата" му у нас..." - заяви решително Тодоров.
"Агентите на Кремъл са "на всеки километър", но ще ги прочистим и ще върнем процъфтяващата България от преди 9 септември 1944 г."-  добави той.
"Разчитаме на експертизата на г-н Тодоров, но най-вече на неговата последователност в борбата с враговете на страната ни..."- е краткият коментар, публикуван от Президентството.

Г.Н.

2 коментара:

  1. АКО РАДЕВ го направи се отричам от него за ВИНАГИ !

    ОтговорИзтриване
  2. ТОВА Е МАЙТАП!ТОЗИ БОКЛУК ПРИ ПРЕЗИДЕНТА?ОТКАЗВАМ СЕ МОМЕНТАЛНО ОТ РУМЕН РАДЕВ!И ВСЕ ПАК, ТОВА Е МАЙТАП НА ГЪДЕЛ НЮЗ😎😎

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...