Adsense-top

Не приемайте Еврото, нито им взимайте заемите, ще ви заробят и убият, друга цел нямат европейците...

ПРЕСТЪПНИЯТ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
На гръцките правителства им е било НАЛОЖЕНО, да вземат тези заеми! Така както на нас ни бе НАЛОЖЕНО да вземем 16 милиарда заем! Не ставайте наивни!
Първо: парите не отиват в народа или за народа, но народа ще ги връща!
И второ: с тях държавата става зависима от външните финансови сили, вие знаете кои!
Такава е политиката на Европейския съюз, "създаден по проект на ЦРУ", казва френският политически анализатор Ксавие Моро!
Първото условие за членство в Европейският съюз е, държавата да бъде ОГРАБЕНА от вътрешни и външни врагове, за да може чрез безконечни заеми, да заробят народа и направят държавата колония! Такава е стратегията на ЕС!
Ето я истината за Европейския съюз: "Заеми, лихви, по-голям дълг, по-големи заеми, по-големи лихви, още по-голям дълг... И така до безкрай. Тази спирала е измислена от Европейския съюз. Държавите в него са загубили суверенитетът си. Нямат своя политика, като целта е, да ни направят бедни и зависими. Дават ни уж спасителни пакети, а не могат да се платят само лихвите. Не повтаряйте нашите грешки. Това е нашето послание. Трябва да знаете, къде отивате. Нямате свой суверенитет, нямате свой бюджет, нямате нищо. Работим за 50 000 бюрократи в Брюксел, които диктуват, как да живеем!"

Алексис Ципрас

Не мислете, че ограбването на България беше случайно! То беше насърчавано от ЕС. Ето КОЙ е врагът на България!

Ради Чулев, Фейсбук

2 коментара:

  1. ЕС е бурканчето с мед и капка отрова.В малки дози отровата лекува,в по-големи-убива!

    ОтговорИзтриване
  2. Не съм сигурен,че гърците са толкова закъсали както ни се представя.Освен това ако това го е казал Ципрас,защо не направи нищо да се измъкне от ЕС?
    Защо не се отговори на въпроса само ЕС ли е причината за случилото се в Гърция?Не стана ли всичко с активното участие на гръцките политици и самите гърци.Сега всички се правят на ощипани.Години наред си живуркаха а кой ще плаща не ги интересуваше?Оказа се,че плащаме всички,ако приемем еврото,ще даваме много повече.    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...