Adsense-top

Борисов е фалшив политик и лъжец, и пъзльо, защото поспря да лъже като го заплаших със съд...

Шоуменът и новозаявен политик Слави Трифонов нападна остро премиера Бойко Борисов във фейсбук профила си.
Той обяви, че преди време премиерът в един глас с жълти медии е твърдял, че Трифонов имал градинка пред Японския хотел в София и спрял да разпространява лъжата едва след като Слави не го заплашил от тв екрана, че ще го осъди.
„Той е лъжец“, обяви категорично тв водещият и добави, че фалшиви новини ще има докато има фалшиви медии и фалшиви политици.
Ето и целия статус на Слави Трифонов:
С огромен интерес наблюдавам очарователната сага за „острова, който е собственост” на Бойко Борисов и незнайно защо в съзнанието ми напират спомени. Същият този Бойко Борисов, който възропта срещу някакъв маргинален сайт, написал, че има остров, същият този Бойко Борисов, заедно с подобни жълти медии, твърдеше, че аз имам градинка пред Японския хотел в София.
И то дълго време, докато аз от телевизионния екран не му казах, че ако продължава да твърди подобни глупости, нищо че е министър-председател, ще го осъдя. Защото е лъжец. Сега го боли.
Когато става дума за самия него – го боли. Защото той нямал остров.
По-странното е, че и медиите ги боли.
Ето – Нова Телевизия свалиха предаването на Милен Цветков, а “24 часа” се хвърлиха като Матросов на амбразурата да защитават горкия Бойко Борисов, който няма дори един остров.

Източник: ОфНюз

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...