Adsense-top

Жената на Т.Дончев нападна избирателите на ГЕРБ, Цецо я блокира...

Съпругата на вицепремиера Томислав Дончев Светлана взриви социалните мрежи с коментар, който пусна в личния си Фейсбук профил.
"Морковите за циганите са на свършване, време е за тоягата!", написа Дончева.
Тя веднага бе нападната от неолиберали, които й скочиха, че се изказвала расистки.
В добавка, постът на Дончева и е бил докладвана като реч на омразата и това е довело до свалянето на съобщението. Въпросните доклади в големи количества ги правят основно троловете на Цветан Цветанов, които така се опитват да налагат цензура срещу властта в Мрежата.
Този път обаче реакцията изглежда оправдана, защото циганите са основния електорален резервоар на ГЕРБ, и без тях, дамата нямаше да е министерска съпруга.
Това обаче не я спря и тя пусна втори пост:
„Да блокирате публикацията ми бе лесен ход, действие на слаби и страхливи хора. Не ме страх от вас. Няма да ме накарате да мисля различно, да се изразявам свободно и да споделям, това, което мисля. Нахъсвайте се помежду си колкото искате. Изпращайте ми анонимните си гнусни извратени пожелания. Не ме трогвате. Само ме карате да си мисля, че вярата в интеграцията е илюзия, с която съм живяла дълги години."
Всъщност експертката по еврофондове в Българска стопанска камара не казва нещо ново или скандално, а отдавна известната истина, потвърдена и от куп официални статистики – че голяма част от ромския етнос и у нас не работи, за да се издържа и да внася данъци в хазната.
Вместо това мързелува и разчита на социални помощи, осигурени от данъците на малкото останали у нас съвестни работници и все по-закъсващия бизнес.

Източник: Фейсбук, заглавието е на редакцията

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...