Adsense-top

Огромен гаф или яка цензура в Нова тв? Милен Цветков свален от ефир, замесено името на премиера!

"Часът на Милен Цветков" тази вечер по NOVA задава въпроса “Какво накара премиера Борисов да се възмути от фалшивата новина, че е станал собственик на гръцки остров?”.
Предаването на Милен Цветков в понеделник, 25 юни не се оказа анонсираното по-рано, а запис от петък.
Според анонса на самата телевизия в "Часът на Милен Цветков"  на същата дата - 25 юни т.г.,  предаването задава въпроса “Какво накара премиера Борисов да се възмути от фалшивата новина, че е станал собственик на гръцки остров?”.
В предаването са били предвидени и още няколко не толкова значими теми: "Има ли война за трюфели в община Добрич? Разговор, след като две гъбарки бяха нападнати и бити от конкуренти в село Василево", "Вечната война между половете в новата книга на журналиста Патриция Кирилова “О(У)чебник за мъже”, както и кои български рок звезди ще окупират фестивала “Побит-камък” 2018.
Вместо това обаче, зрителите станаха свидетели на старо предаване от петък, в което се говореше за отказа на детска градина да приеме детето на свещеник в детска градина, защото нямало ваксини, както и коментари на Световното първенство по футбол.
Към момента все още може да се намери публикуван анонса на Нова тв за предаването, но е твърде възможно следите да бъдат изтрити.
Завесата повдига журналистът Мирослав Иванов, който пише за интернет сайта "Студио Трансмедия". Иванов е уважавано име в гилдията, автор на множество разследвания по финансови и икономически теми.
"Снощи ме каниха от "Часът на Милен Цветков" да коментираме "фалшивата новина" за купения от премиера остров в Гърция и неясната, неочаквана бясна реакция на Борисов на дописката в един анонимен и непопулярен сайт.
Писах един текст в Студия Трансмедия по темата и те го прочели.
Нямах възможност да отида и отказах. Днес разбирам, че анонсираното по телевизията предаване не се е състояло, а са завъртели запис на друго.
Без да бъде питан от нищо неподозиращите придружаващи го в Брюксел български журналисти, където е за срещата на европейските лидери за миграцията, той заяви:
"Гръмнали гръцките медии, че съм купил остров в Гърция. 
Просто нещастни, долни лъжци жълти! Мръсници! 100 души да му повярват на това! Има в гръцка преса, а ни остров, ни гявол... лъжа! Лъжа след лъжа!
Жалки, нещастни, долни лъжци мръсни!"
Междувременно стана публично ясно, за разлика от предаването на Милен Цветков, че телевизията се разделя с още две свои репортерки Новините се разделят с един от основните си политически репортери - Калина Влайкова , а от сутрешния блок "Здравей, България" си тръгва Мария Милкова.

Източник: Bnews.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...