Adsense-top

ОТВОРЕНО ПИСМО до Фандъкова: Защо контрольорите подминаха тумба номaдu, а свалиха първия българин без билет?

ОТВОРЕНО ПИСМО с въпрос към Фандъкова (без обръщение):
Защо контрольорите по градския транспорт, придружени от полицай и по специално в автобус 111,отминават с невиждащи очи тумбите цигани, които пътуват от и до кв.Люлин, а свалят пред очите на всички пътници някой БЪЛГАРСКИ гражданин, не успял да си купи билет, а шофьорът случайно нямал?
Българският гражданин слезе с багажа си, по-точно, изтикаха го, и вероятно беше забелязал, че въпросната привилегирована група не беше нито проверена, нито дори погледната от контрольорите и с право поиска обяснение.
Но контрольорите вече му пишеха акт, личеше, че са груби, а на колана на полицая отзад висяха белезници, вероятно за по-буйни БЪЛГАРСКИ граждани.
Шофьорът обаче трясна вратите и автобусът потегли.
Чу се кикотене отзад, явно любимците на борисов и цветанов бяха почувствали контрольорското уважение към тях.
Вие ли, кметицата, нареждате да не бъдат проверявани циганите?
Заради тяхното комфортно, безбилетно пътуване ли увеличихте цената на билетите, та ние и тях да им плащаме?
По коя точка от конституцията и пак вие ли нареждате такова етническо разделение на жителите на столицата, пътуващи в градския транспорт - циганите с привилегии, а българите смачквани, глобявани, унижавани, обиждани?

Данка Гецова, Фейсбук

4 коментара:

 1. Разбира се, че има протекция и огромен чадър над тия гниди! Че за къде е безпредното ни правителство без така скъпия си ЕЛЕКТОРАТ?!? Така е в цялата държава, по всички градове и малкото оцелели села.Питам се - КОЙ В БЪЛГАРИЯ Е МАЛЦИНСТВО?!? ОПРЕДЕЛЕНО ВЕЧЕ СМЕ БЪЛГАРИТЕ ТОВА! Разделението е страшно-ЗА ЦИГАНИТЕ ВЕЧЕ СА САМО ПРАВАТА, А ЗА БЪЛГАРИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА! До кога ще търпим?????

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. БЕЗПРЕДМЕТНОТО НИ ПРАВИТЕЛСТВО

   Изтриване
 2. . . . . . . . . До кога ще търпим????
  вие сами отговарят.

  ОтговорИзтриване
 3. Абсолютно подкрепям! В градския транспорт се осъществява явна дискриминация на българското население. А това, че пак ние плащаме загубите на СКГТ от гратисчийството на мургавите "братя", е повече от очевадно...

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...