Adsense-top

8 "българи" изнасилиха групово германка, пак ние сме изpoди, заради полит-корекност... Бойко мълчи...

 
Осем момчета, български граждани, са изнасилили 13-годишно момиче в Германия. На всичкото отгоре записали престъплението с мобилните си телефони, съобщава най-голямото немско издание "Билд".
Българският посланик отново мълчи, и така никой не разбира, че не става дума за никакви българи, а за обикновени цигани - които са едни и същи - испански, френски, германски, без значение от паспорта им.
Нашето правителство би следвало да вземе мерки срещу тази пропаганда, защото тя е изключително вулгарна и руши авторитета на великата ни нация.
Ние не сме изнасилвачи и изроди, каквито излизаме в немските медии.
На тия посланици нали за това им плащаме милиони да стоят по чуждите държави...
Престъплението е станало още на 21 април в град Фелберт (провинция Северен Рейн Вестфалия), но не бил оповестен публично от полицията, за да се спести допълнителния тормоз върху момичето. Това обаче стана ясно преди няколко дни, а днес медиите разпространиха и информацията, че насилниците са българи.
Момичето било причакано от момчетата в близост до местен басейн след тренировка по плуване. Те я завели в близка гора и там я насилили. Първоначално 2 от момчетата са изнасилили тийнейджърката, докато другите 6 са снимали случващото се с телефоните си. След това я завлекли през гората под мост, където отново момичето било изнасилвано.
Потърпевшата била спасено от жена минувач, която смело се намесила и издърпала 13-годишното момиче, докато било издевателствано с нея.
Момчетата са идентифицирани. Шест от тях са заловени от полицията. Те са на възраст между 14 и 16 години. Останалите двама се издирват.
"Доказателствата са сравнително ясни. Групата е заснела акта с мобилен телефон”, обяви говорител на местната полиция.
Само за ден това е вторият тежък криминален случай, в който са замесени български граждани в Германия. По-рано днес стана ясно, че 17-годишен българин е главен заподозрян за убийство на 15-годишна румънка в Мьонхенгладбах.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...