Adsense-top

Яка борба с престъпността: 3 полицая, по корем, на земята, с белезници, за липса на билет в трамвая...

Брутален арест извършиха полицаи тази сутрин в столицата.
Случайни очевидци са заснели задържането на младеж.
От кадрите се вижда, че той е на земята, обграден от още няколко души и контрольори.
Вероятно е свален от градския транспорт поради липса на билет или арогантно поведение, предполагат потребители в мрежата.  Случката се разиграва близо до трамвайна спирка, в района на метростанция "Западен парк", съобщи потребител на Facebook.
Той е озаглавил видеото си: "Билети и карти за проверка". "За един билет!", чува се мъж, който се възмущава зад кадър. "Хората на спирката, станали свидетели на цялата ситуация твърдяха, че е задари билет.
Това се и чува в клипа. Каква точно е предисторията - не мога да ви кажа, започнах записа веднага след като видях случващото се", пише Атанас Янакиев. Клипът, публикуван от него, е получил над 600 реакции и е споделен над 100 пъти само за час.
Коментарите са над 200, в които хората се възмущават от тежкото наказание. "Това момче е от Люлин. Казва се Дидо и има епилепсия и въобще не е добре, получава постоянно припадъци", пише в един от тях.
Според информация на Dnes.bg младежът е арестуван, защото е псувал и обиждал полицаите. "Опасен гратисчия", иронизира друг, а трети пита дали ако момчето беше син на някой от полицаите, щяха да се отнесат така с него.
"Позор за българската полиция", заключава жена в коментара си. "За милиони няма закони, за кокошка няма прошка...", обобщава друг коментар. "Убийците са на свобода, а те тръгнали да се правят на велики на момче без билет", допълва трети.
Има и защитници на акцията. "Правилно! Няма да плащаме всички останали като попове, а други да са големи тарикати. Винаги съм се изумявал как редовни пътници защитават нередовни от контролите", пише потребител.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...