Adsense-top

Заговорът срещу ТТ - как руските предатели спасиха "Магнум", 357 и другите американски играчки... Но до време...

Ако сте гледали американския филм "Червена топлина" (1988) сигурно си спомняте разговора кое е най-доброто оръжие.
И докато американският полицай си мисли за Магнуми и други подобни детски играчки, бате ви Арни (руски милиционер) му показва ТТ.
И казва "То е най-доброто в света".
Действително това е фактически най-добрия пистолет в човешката история. И до ден днешен той е единственият, който гарантирано пробива всяка бронежилетка.
Преди няколко години, новата китайска полиция в Хонг Конг се видя в чудо с местната мафия. Която се беше въоръжила с китайски копия на ТТ, срещу които никакви жилетки не помагат.
ТТ се отличава с уникална балистика на куршума, който го прави практически всепробиващ. Това в някои случаи се счита за недостатък, защото го няма "шоковия" ефект. Т.е. удара от изстрела, който те проска на земята. Може да си уцелен, и де факто обречен, но в момента на удара да не усетиш.
Въпреки това, с определени пренастройки и по-специални патрони, този проблем се решава.
Подобно оръжие, както и всичко друго руско в Студената война, е абсолютно ограничено само до армията. Не че врагът го няма, но руската параноя все пак го пази секретно.
След промените обаче има уникален шанс този пистолет да се появи на свободния пазар.
С оглед на качествата му, всички американски боклуци биха отишли в кофата.
И тогава руските неолиберали - очевидно подкупени от американците, обявяват това оръжие за некачествено, и го снемат от производство. Заводът е затворен (въпреки че има поръчки), машините са разпродадени, кадрите разпръснати.
Днес почти няма човек, който да знае технологията на производство на ТТ.
Така пазарите са си завзети от "Дезърт Ийгъл", 357, Магнум, Берета и другите подобни.
А абсолютният шампион е изхвърлен.
Може обаче и всичко да е за добро.
Слухове сочат, че руският президент Владимир Путин е създал специално звено, което да възстанови ТТ или да направи нов пистолет на негова база.
Ако това стане, оръжието отново ще е засекретено и няма да види бял свят.
Така това, че корпорациите го скриха, за да спасят боклуците си, сега дава възможност на руската армия отново да има уникален пистолет.

Г.Н.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...