Adsense-top

Скрит от медиите на Бойко, Орбан се срещна с ликуващи софиянци пред НДК... Овации, цар на Европа, спасител от тероризма...

 
Унгарският премиер Виктор Орбан, който е у нас на срещата на върха на ЕС, предизвика неуправляем фурор пред един от страничните изходи на НДК.
Орбан излезе и се здрависа с присъстващите, които бяха няколко стотин души. Повече полицията не бе допуснала, но още сериозна тълпа стоеше зад загражденията.
Народът викаше "Цар на Европа", спасител от терористите, като се развяваха български и унгарски знамена.
По същото време всички медии се бяха строили да снимат разходката на Макрон и Меркел по "моста на влюбените". Никой не дойде да види кой е истинският обичан от народите на Европа, водач.
Унгарецът явно бе научил няколко български думи, защото каза:
"За всички народи, рано или късно изгрява Слънцето, вярвам че и за България не е далеч този ден. Всичко зависи от вас - хората на тази древна страна..."
След това с преводач отговори на въпроси на няколко души.
Орбан в момента е най-популярният и разумен европейски политик. Той обаче е застрашен да остане без еврофондове и дори да му замразят членството в съюза, защото изгони Сорос и обяви, че Брюксел са психично-болни и ще убият Стария континент...

Г.Н.

1 коментар:

Кажете си мнението...